:* (1) z*******y pub restauracja wszystko i świetna obsługa madzioola rewelacja (1) wszystko ok polecam lechu poznań Przyjemny lokal, ale jest jedno ALE (2) Knajpa ma fajny klimat, ale tak jak ktoś wspominał jedna z barmanek jest nie... Ana
Kulturalne miejsce w Gdańsku (1) Jestem fanem Szafy już od dobrego roku. I widzę ku mojemu zadowoleniu, że... Gregorypek koliba najlepsza:D (1) najlepsza impreza,szalenstwo na stolach to wlasnie Koliba:D Aniuulka Słabość... (1) Przy rezerwacji stolika, sam nie wiedziałem, czy ta rezerwacja została... Tomek super (1) odwiedzam red lighta minimum 2 razy w miesiacu a czasem sie zdarza ze nawet... onaa Wsystko ok;)) (1) Spoko klimacik... ochrona bardzo miła wystrój tak samo;) Dj dobrze gra:)... ANNA obiadowa porazka! (1) Tydzien temu zamowiłam stolik w Bohemie na 6 osob,wczesniej uprzedzajac,ze... Byla klientka rewelacja (1) świetne miejsce!byłam tam wczoraj pierwszy raz,najpierw nie chciałyśmy tam... krata tragedia w porywach do zemsty barmanek (1) Jestem bardzo zaskoczona obsluga tego lokalu . w sobotni wieczor wybralismy... MYSZKA pub polecam, obsługa nie polecam... (1) tyle, co w nagłówku a poza tym świetne miejsce na oglądanie meczy ;D w... mini Patka - opinia (1) ach, kocham to miejsce, kocham....chłopaki dali radę, dali radę ;) hehe... Patka :) - opinia (1) najlepszy pub w trojmiescie :) zaj...sta obsluga klimat bomba :)) polecam... :) Aguś - opinia (1) Wystrój: Całkiem dobrze. Klimatycznie Obsługa: Bardzo dobra ;) Czystość... Aguś nic specjalnego... (1) Na samym poczatku lokal zapowiadał się dość ciekawie... niestety nie... A_damo_o jedna z lepszych knajp w gdańsku (1) czytam wszystkie te negatywne opinie o balzac'u i zastanawiam sie czy te... szymon OBSŁUGA. (1) Witam Wypowiedz skierowana do Pani pracującej we Flaucie od 2,5roku.... gość obsługa (1) Co do obsługi z baru nie mamy z qmplami żadnych zastrzeżeń. Natomiast łatwo... Śtudenci/ trójmiasto beznadziejny kontkat (1) Knajpa nie dba o klienta. Chciałam złożyć duże zamówienie, niestety nikt nie... miśka