rewelacja (1) świetne miejsce!byłam tam wczoraj pierwszy raz,najpierw nie chciałyśmy tam... krata tragedia w porywach do zemsty barmanek (1) Jestem bardzo zaskoczona obsluga tego lokalu . w sobotni wieczor wybralismy... MYSZKA pub polecam, obsługa nie polecam... (1) tyle, co w nagłówku a poza tym świetne miejsce na oglądanie meczy ;D w... mini
Patka - opinia (1) ach, kocham to miejsce, kocham....chłopaki dali radę, dali radę ;) hehe... Patka :) - opinia (1) najlepszy pub w trojmiescie :) zaj...sta obsluga klimat bomba :)) polecam... :) Aguś - opinia (1) Wystrój: Całkiem dobrze. Klimatycznie Obsługa: Bardzo dobra ;) Czystość... Aguś nic specjalnego... (1) Na samym poczatku lokal zapowiadał się dość ciekawie... niestety nie... A_damo_o jedna z lepszych knajp w gdańsku (1) czytam wszystkie te negatywne opinie o balzac'u i zastanawiam sie czy te... szymon OBSŁUGA. (1) Witam Wypowiedz skierowana do Pani pracującej we Flaucie od 2,5roku.... gość obsługa (1) Co do obsługi z baru nie mamy z qmplami żadnych zastrzeżeń. Natomiast łatwo... Śtudenci/ trójmiasto beznadziejny kontkat (1) Knajpa nie dba o klienta. Chciałam złożyć duże zamówienie, niestety nikt nie... miśka opinia (1) Po pierwsze piwa - dużo, oj ciężko się zdecydować:) Po drugie obsługa - nie... K#8 Oaza spokoju i dobrego smaku (1) Na pójście do Balzaca namówiła mnie koleżanka, a że jesteśmy już w wieku... Anulka hejhej (1) należy się 6 i jeszcze ta toaleta! hahah,po prostu mega monikabezbzika Najmilszy lokal w Gdyni. (1) Najmilszy lokal w Gdyni Wspaniały klimat, wystrój i to pięterko... ach,... demp mega afterownia !!! (1) polecam aftery, bez porównania z Sopotem. olcia Muzyka (1) naprawde dobra muzyka i świetni DJ :D zagraja wszystko co chcecie :) Natalia świetne żarełko (1) polecam wszystkim niunia pils - opinia (1) No cóż. Faktem jest, że miłą dla mnie niespodzianką było otwarcie takiego... pils red light ... (1) jak dla mnie boomba :) super pub :) i obsługa :DDD dziewczyna