Kasia - opinia (1) Byłam tam raz w piatek, ogolnie muzyka spoko. po wystroju spodziewałem sie... Kasia Blues Club (1) Jak najbardziej świetne miejsce , gdzie grana jest dobra bluesowa i nie tylko... Jarek troche przesada (1) muzyka i atmosfera ok, ale w szatni można by sobie darować naliczanie za... Ola
gorąco polecam, ale (1) jest jedno ale! Wszystko spoko - wystrój rewelacja, muzyka bomba, obsługa... syloszka najlepsze miejsce w Zopocie (1) Jedno z niewielu miejsc z klimatem i z duszą! mua justa - opinia (1) lokal straszny, zero klimatyzacji przez co w klubie ktory miesci sie w... justa Nieporozumienie (1) Oceny są adekwatne do tego co zobaczyłem, a raczej tego, czego w pewnym... Michał ...obsługa (1) Byliśmy tam większą grupą (15 osób). Zamawialiśmy sporo różnych alkoholi.... Były klient Rewelacja! (1) Pub przez duże P. Duży wybór piwa, sympatyczna obsługa, dobra muzyka,... Michał BAJASIA (1) Extra miejsce, rodzinny klimat, przepyszne zawsze zimne piwko i wspaniałe... bumboxs Bardzo sympatyczne miejsce (1) Pierwszy raz trafiłem tam jakiś rok po przeprowadzce do Trójmiasta i... Viljar Skandaliczne zachowanie pseudo ochrony. (1) Takiej arogancji ....nie widziałem w lokalach tego typu nigdzie ze strony... zły Obsluga na niskim poziomie (1) Witam, w czwartek bylem w Chilly Willy i strasznie sie zawiodlem. Niby... Alan Dark Jesli jadac to tylko tak !!! (1) Witam szceze zaskoczony bylem jak poprosilem o cos w dozym rozmiaze... Hasmi Michał - opinia (1) to życzliwe miejsce na mapie naszych nocnych peregrynacji po Gdańsku,... Michał Spoko, tylko małoletnie kłótnie... (2) Spoko, tylko małoletnie kłótnie... Wszystko było by na 6 tylko, kłótnie... Zaspianin super (1) super atmosfera, obsługa wzorowa, bardzo dobre jedzonko i smaczne piwko darrrras TO jest TO (1) Super wreszicie miejsce mające "klimat" Niezależnie od wieku każdy znajdzie... riela obsługa (1) Obsługa jest ok. w porównaniu do wcześniejszej barmanki (Oli) p.Ewa jest... ali :) (1) Właściciel to najlmilszy człowiek jakiego w życiu spotakałam:)))) Martta