Selekcja??? (1) mam małe pytanko... Mianowicie ciekaw jestem czym kieruje się selekcjoner... Hamer Nie jest żle:) (1) Bywałam tam czesto w wakacje,musze przyznać,ze nie jest żle!... Agunia bardzo fajny lokal (1) Ja często tam chodzę i wydaje mi się, że jest to jeden z fajnieszych klubów... Ania
Miło fajnie i przyjemnie... (1) ... staram się spędzać tam co najmniej jedną noc w tygodniu ponieważ knajpa... Misza Bywało lepiej (1) Przyznaję, moje wizyty w tym lokalu nie były bardzo częste, lecz na tyle... D cool local (1) cool local tomSRT Beznadziejnie (2) Zapowiadał się świetny klub w fajnym miejscu a jednak właściciel przerósł... Marek Lokal godny polecenia (1) Czytam i przecieram ze zdumienia oczy. Nigdy z takimi przypadkami się nie... Rafał nie polecam. (2) Wraz z moimi znajomymi zostalismy bardzo niemile potraktowani przez obsluge.... M. Co to za bzdura z ta obsługą? (1) opinia na dole mnie rozśmieszyła do łez. Nikt nie zatrudnia tam obsługi tzw... młody MOJA ULUBIONA ! (1) Koliba jest cudowna, imprezuje tam bardzo często , klimat jest fenomenalny i... Ori Simple The Best!!!!! (3) Zdecydownie No1 !!!!! Englishman Atmosfera i obługa ok, ale karaoke beznadziejne (3) Wybraliśmy się ze znajomymi na środowe Karaoke właśnie do Cetic Pubu. Miało... Gall Anonim super zabawa (1) idealne miejsce do potańczenia, muzyka super, atmosfera niesamowita. Ważne... da A. - opinia (1) Dziwią mnie opinie wcześniejszych komentatorów... Miejsce w 99% odbiega od... A. ....!!! (4) Knajpa mała powierzchniowo, muzyka oklepana, w toaletach unosi się zapach... rozczarowany Baaaardzo dobrze, ale... (2) Klimat imprezy super, integracja międzyludzka na poziomie ponadstandardowym.... R. Bardzo pozytywnie zaskoczona (1) wiele sie zmienilo na lepsze. przede wszystkim obsluga, nie przypominam... bardzo zadowolona miejsce dla kazdego (1) dla mlodych i starych dla kobiet i meżczyzn . kinga na strychu? (1) coś tu chyba nie wyszło organizatorom wieczoru...impreza na strychu?... marlena