Bart - opinia (1) Po raz pierwszy od dawna byłem w Kolibie. Nigdy nie przepadałem za tym... Bart Szanty dla dzieci i zakaz palenia (1) Dlaczego w czasie szant dla dzieci nie obowiązuje calkowity zakaz palenia... mama Rewelacja!!! (1) W weekendy knajpa pęka w szwach, najczęściej są jacyś znajomi, a ja ostatnio... Guńka
świetne jedzenie i miła obsługa.... naprawdę miło (1) Jestem miło zaskoczony, dawno nie byłem w Bohemie, a tu tyle zmian. Świetny... luk stała bywalczyni - opinia (2) w końcu pub zaczeli odwiedzać fajni faceci i ładne kobietki :) stała bywalczyni super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) najlepsze jedzenie w Trójmieście. Super obsługa i świetni kucharze. Bapdzo... mati SUPER LOKAL (1) NIE MA CO CZYTAĆ OPINI INNYCZ,LECZ PEDZIĆ WICZOREM TAM NA PIWO.JEST TAM... JULITA nina - opinia (1) bardzo fajny pub.jak na osiedlowy super rewelacja.trafilam tam przypadkiem i... nina Beznadziejna obsługa (1) Do niedawna Bohema była moim ulubionym miejscem spotkań ze znajomymi. Podczas... G. Piwiarnia,poczekalnia ! (2) Ocena 6. Piwiarnia jest bardzo fajnym pubem,a w sumie piwiarnią ;]... Artur K. super pub (1) uwielbiam to miejsce, za wszystko wielkie plusy, muzyka, piwo, obsługa i... beertosh Pozytywnie (1) Mimo sporego ruchu w lokalu zamówienie dostaliśmy dość szybko. Zamowilismy... m Super! (1) Muzyka swietna, obsluga bardzo mila, klimat tez bardzo fajny. Zaluje, ze nie... Befe uu :) (2) juz jakis czas temu trafilam na ten pubik i bardzo mi sie spodobal :) jestem... Aneta Brak wyobraźni, kultury i kompetencji ochrony pubu. (1) W sobotę około godziny 23 ze łzami w oczach prosiłam w.w. osoby aby pomogły... Anna D., Agata B. na plus (1) na zaspie za czesto nie bywam. ale mieszka tam moja kolezanka - i to wlasnie... gaga najlepszy klub na Zaspie!!!! (1) Cuba Libre to najlepszy klub na Zaspie!! Przesympatyczna obsluga, bardzo... Kasik_ Contrast (2) Dobre miejsce,calkiem przyjemna atmosfera. Jest tylko 1 ale. W obsludze... ... quizy (1) przede wszystkim polecam Language Pub ze względu na niedzielne... san to coś dla mnie (1) naprawdę warto odwiedzic te. Spotkanie z przyjaciółka, ze znajomymi,... Zuza