Kiedyś super pub. (1) Kiedyś można było posłuchać dość często muzyki na żywo. Na koncerty ściągały... Kuba Puzon!!! (1) Moim zdaniem jest to najlepszy pub w Sopocie! Od ostatniego czasu kiedy... student polecam, ale (2) obsługa sympatyczna, jedzenie dobre, klimat przyjemny. ale - któryś już raz -... Mycha
mila obluga .pyszne jedzenie. (1) jedzenie super. obsluga okay. ceny przystepne. Spedzilismy tam milo czas.... Klientka Super! (1) Razem ze znajomymi odwiedzamy Cockneya bardzo często, co tu dużo mówic- to... Stali bywalcy. Polecam! (1) www.pubirish.pl Kuba Super klimat (1) Fajne kameralne miejsce, z dobrą muzyką. Michał Wieczór kawalerski w Bohemie! (1) Krótko i na temat: świetna obsługa, bardzo smaczne jedzenie i możliwość... Świadek Klimat przyjemny ale .... barmanka minęła się chyba z powołaniem. (2) Zawitałem wczoraj do Klubokawiarni. Jako osoba z kilkuletnim doświadczeniem w... TonyHalik Jest całkiem ok;p (1) Klimat i wystrój bardzo dobre. Ceny nie są najniższe ale nie ma masakry.... sebek O Absyncie (1) Bywam w tym lokalu dosyć regularnie i muszę powiedzieć, że jest to jedyne... Michał spoko miejscówka (1) fajny klimat spoko miejsce antonio tragedia w dredach (3) Kiedyś uwielbiałam to miejsce. Ale to było za czasów starej ekipy za barem.... matrioszka Skandal (1) Wczoraj, wracając z meczu Lechii, chciałem z kolegą wpaść do znajomych na do... Przemek Rozczarowanie (11) Mieszkam w Gdyni od kilku miesięcy i do tej pory Contrast był dla mnie... Ola Fajne miejsce ale ta barmanka? (1) Miejsce fajne, klimat dobry, muzyka też, chłopaki za barem dają radę ale... Marolf Witam! (1) Od dawna miałem chrapkę tam wstąpić, ale nie miałem okazji. Ostatnio udało mi... Andi Miło i spokojnie (1) Fajny wystrój, całkiem dobre jedzonko. Kameralnie. spa Najbardziej Gdański z Gdańskich pubów. (1) Wiele wspomnień,wiele lat, a wystrój ten sam. Trzeba coś z tym zrobić moi... panna ma swój klimat (1) Polecam zapaleńcom footbolu, ale i tym, którzy chcą się napić np Guinessa w... Kam