Roxi - opinia (1) Co do barmanek to rzeczywiście co chwile są nowe ale moim zdaniem to nie da... Roxi Duży wybór piwa i nic poza tym (1) Pod koniec października po raz kolejny zawitaliśmy z przyjaciółmi do... Była klientka Degustatorni FANTASTYCZNY KLIMAT (1) Często mijane przeze mnie miejsce na Monte Cassino, stało się moim... Zachwycony
:) (1) uwielbiam klimat tego miejsca i ruskie pierogi :) Marta mój ulubiony pub (1) ma on swój klimat często tam przychodzę i będę przychodzić amber z kija... damian klimatowe miejsce:) (1) Bywam w Sopocie bardzo czesto, bardzo lubie ze znajomymi zachodzic do Pudla,... :) Polecam (1) Bardzo fajny pub do oglądania meczów- kila porządnych telewizorów, na górze... Kaper można, czemu nie??!! (1) zaskoczenie,że w Klubie są :starsi i młodsi - Ci pierwsi to palący (... trójmieszczka BEST PUB to jest naprawde NAJLEPSZY pub w trojmiescie!!! (1) I have been to a lot of real bars and pubs across the world. This one is one... Jack Poleski fajny pubik (1) muzyka w porządku, przystępne ceny, fajne drinki. generalnie bardzo fajnie i... pro pub jest ok - ale... (1) Pub należy do raczej mojego ulubionego miejsca. Spokojnie i bez małolatów.... rysio Fatalna obsługa!!!! (1) Ciężko jest zwracać uwagę na klimat, gdy obsługują Cię ludzie, którzy... mika Najbardziej klimatyczne miejsce w Gdyni (1) Zawsze milo wpasc na piwko i spotkac fajnych ludzi, bo tylko tacy tam... Cherry Fajne miejsce (1) Niestety nie jestem już tam tak często jak kiedyś,ponieważ nie mieszkam w... Jakub taaa... (1) haha kawa pyszna a to ciekawe może w końcu pracuje tam ktoś kto umie ją robić... maja SUPER IMPREZA (1) SOBOTA W IRISH TO STRZAŁ 100% POLECAM GORĄCO I POZDRAWIAM OBSŁUGE:):):) ARTUR Bar jest całkiem schludny ale ciemny i z WC w tragicznym stanie, oczywiście najlepsze piwo i mało co pozatym. (1) Problemem tego pubu, poza ubogim jadłospisem jest niższy, ciemnowłosy barman,... Pretoriusz Bardzo fajny pub! (1) Byłem wczoraj w tym pubie z dziewczyną , jestem naprawdę mile zaskoczony... Ala & Jarek - ci od paluszków na Jest fajnie :) (1) Klimat jakich mało w trójmiescie, knajpa z widokiem na morze,przystepne ceny... degustator Pub czy klub? (1) za każdym razem drażniło mnie to samo, 2 stare kolumny i byle napier******.... Głuchy