polecam! (1) przytulne, kameralne miejsce, obsługa konkretna i profesjonalna, fajna muza i... paula polecam (1) przytulne, kameralne miejsce, obsługa konkretna i profesjonalna, fajna muza i... paula pierwszy raz byłem (1) gdybym miał tak wielkie mieszkanie to bym robił takie imprezy. było spoko adam
fajny klimat ale wódka droga (1) fajny klimat ale wódka droga justa rewelka (1) tańce i pijaństwo i niema tłoku jak w absie gdzie do baru stoję 30 min, a tu... asik super pizza (1) Akurat zamówiłam pizze którą dowiązałam do domku synkowi na walentynki bo mu... zosia Ja uwielbiam! (1) Chodzimy tam ze znajomymi co tydzień w czwartki. Nie ma się do czego... Monika Fatalne jedzenie,słaba obsługa (1) Krótko i na temat - jedzenie fatalne, czas oczekiwania ponad 30 minut. Piwko... Wojowski pozytyw (1) pozytyw jerry1234 setki razy juz tu jadlem (2) i zawsze jestem zadowolony. Bardzo smacznie, porcje duze i przystepne ceny.... adelscot świetna muzyka (1) Sympatyczna obsługa, smaczne jedzonko w przystępnych cenach a przede... Ania_Z szafa jak zwykle daje radę (1) Didzejka rozkręciłaiła taka bibe że zabawa trwała do rana, a ja juz za dnia... Tomek gorąco polecam! (1) Miła atmosfera, świetna muzyka latino, pyszne drinki i piwa z syropami... lola Dobre miejsce (1) Można tam wpaść i bezkolizyjnie napić się lub nie napić w ciekawym... Sasasa Fajnie się bawiłem (1) Fajnie się bawiłem szymon Gdyby nie obsługa, a konkretniej... (1) Pan-W-Przyciasnej-Koszulce o zbyt dużym współczynniku masy wodnej, byłyby to... Marek M M - opinia (1) To najfajniejsze, najbardziej klimatyczne i przyjazne miejsce jakie znam !... M M jak w domku:) (1) To najfajniejsze, najbardziej klimatyczne i przyjazne miejsce jakie znam !... M M klimatycznie i smacznie (1) Byłam w "Błękitnym Pudlu" i z mężem i z przyjaciółką. Za każdym razem byłam... Dorota z klimatem (1) miałam okazję bawić się w Sherlocku w ten weekend i byłam naprawdę miło... Kama