Dość komercyjnego Monciaka! (1) Witam,postanowiłem napisać swoja opinie ponieważ urzekł mnie klimat panujący... grzesiek J. Lokob - opinia (2) Prawdziwy Pub, namiastka klimatu typowego EnglishPub. Extra miejsce żeby... Lokob to juz nie to samo (4) kiedys to bylo moje ulubione miejsce, a teraz? o klimacie z dawnych lat... specjal
nie dla idiotek (1) BOHEMA NIE DLA IDIOTEK !!!! Dla wszystkich złośliwców piszących bzdury na... KILLER Duży pozytyw! (1) Odwiedziłam Pub ze znajomymi w czwartek, zostałam bardzo mile zaskoczona... Becia Dzięki najwyższemu za takie miejsca... (1) Byłem tam już nie raz... Jak zawsze wyszedłęm zadowolony! Fantastyczny klimat... Marco Station zawsze w porządku :) (1) kameralny lokal z niskimi cenami, fajnym klimatem i świetną obsługą. dwa... stefan super miejsce (1) Bardzo ciekawe miejsce, super niskie ceny, przyjemna obsługa i co ważne... stefan Super klimat (1) Witam , pubik odwiedziłem w sobotę i byłem mile zaskoczony. Wystrój i klimat... koneser Git kalafon (1) Chłopaki nieźle podziałali. Pogratulował. LST ;) (1) Jedyny pub w ktorym poleruja szklo, wielki szacun! Michal spokojne w zaciszu miejsce (1) miejsce pełne ludzi,z fantastycznymi dinkami,iświetną muzyką,nic dodac nic ująć Ania AG - opinia (1) Pub niby studencki, z racji lokalizacji, jednak swoja oferta zacheci rowniez... AG :) (1) Pub warty polecenia:) Max Fajny klimat (1) Bylem ostatnio z dziewczyna i polecam to miejsce jest tam cos urokliwego... marcin Świetne miejsce (1) Polecam wszystkim, odkąd Sherlockiem zarządzają nowi właściciele jest tam na... roccogdansk ciepłe piwo (9) Nauczona doświadczeniem, że w Contraście nie można pić piwa z"kija"bo serwują... K. klimatycznie (1) Miła obsługa. Dobra muzyka. Było troszkę pusto, ale za to dość klimatycznie:) Misza Guitar Hero (1) Byłem ostatnio na zawodach i przyznaję że to niezła zabawa, zastanawiam się... MARCIN zawsze na duży + (1) Miła obsługa, świetny klimat (puszczane koncerty Moloko lub DM - dla... mleko uht