uwaga przy płaceniu (2) Byłem w Sopocie przejazdem, zdecydowałem się napisać zeby ostrzec. Uważajcie... Andrzej Smacznie (1) Byłam w tej restauracji kilka razy, jedzenie jest smaczne, zwłaszcza zupy. Co... Paula Jak dla mnie ok (1) Może nie chodzę często po knajpach ale mi się podobało, jedzenie dostałem... max
Tego brakowało ! (1) Super miejsce na spotkania ze znajomymi, minimalistyczny wystrój, sporo... Kaśka NIE POLECAM (1) PRZYKŁAD LEKCEWAŻENIA, NAPOJE PODANE ZAPIĘCZTOWANE FOLIĄ, CZEKADEŁKO -... FCT opinia (1) Osobiście w Polufce spędziłam miło czas delektując się Obolonem Pszenicznym i... kp Spokojne - Fajne (1) Piwo w Butelce za 5 zloty! Dobra obsluga. Fajne dziewczynny i muzyka. Xbox... Janusz Nowak tragiczni barmani (1) W czwartek jeden barman lekko wstawiony mówi, żeby stolik przyjść... meczowy bywalec O&O - opinia (1) Jeszcze nie było sytuacji, żeby drinki mi nie smakowały. Barmani pierwsza... O&O świetne miejsce :) (1) Najlepsze miejsce na Zaspie na małe i duże piwko a nawet coś więcej :) Kasia Fenomen nie tylko w Trójmieście (1) 1. Muzyka na żywo, co tydzień. Jamy. 2. Klimat. 3. Warto KK ŻENADA (1) nie polecam tej imprezy kiedys to jeszcze mozna bylo sie bawic ale na dzien... imprezowicz Super przyjemne miejsce (1) Byłem ze znajomymi ostatnio w restauracji Bedeker.Weszliśmy zobaczyć tak... Radek Fantastyczna obsługa, spokój, wygoda, piwo za 6. Co więcej trzeba? (1) j.w. los mos kos Świetne miejsce (1) Flisak zaskakuje coraz bardziej. Rozwija swoją działalność artystyczną (byłam... Lena Coś innego (1) Pierwszy raz zajrzałem tam z ciekawości przykuty prostym wystrojem, okazało... cnskubiak Zakochana (2) Uwielbiam takie miejsce jak Cafe Józef. Zakochałam się od pierwszego... Ada- Kambodża Historia Trójmiasta do usłyszenia w barze (1) Barman niezwykle sympatyczny, nawiązujący kontakt z klientem, pasjonat -... Marzenna Grochowalska Mi się podoba (1) Nowi właściciele , nowa nazwa, powiew świeżości. Sporo się dzieje, coraz... Sabina Najlepszy drink w życiu (1) Byłam w redlighcie zaledwie kilka razy, gdyż raczej nie chodzę do pubów, ale... M