Lepiej (1) Już od dawna chodzę do Degustatorni w Gdyni. Mimo tego, że obsługa... Adam Takich miejsc brakowało w centrum Gdańska (1) Przyjemne miejsce, ciekawy klimat, ceny zawrotne! Polecam wszystkim :) Karola Odpowiedz dla 'zawiedzionej' (2) Z reguly nie dodaje opini/ocen miejsc w ktorych bywam lub bywalem ale... Flamaster ;)
Dziwni jesteście (1) Nie wiem skąd biorą się pomysły na te komentarze. Często bywamy tam ze... Kalina ??? - opinia (1) Idea lokalu wydaje się ciekawa. Niestety, kilkukrotnie przechodziłem się... ??? super miejsce (1) bardzo pozytywne miejsce.odnosząc się do pozostałych komentarzy faktycznie po... AN No to cyk! (1) Wstąpiłam z koleżanką przypadkiem, bo nowe miejsce, bo nie byłyśmy i... Od... Klientka :) Przyjemny lokal (1) Przyjemny lokal z ciekawym wystrojem i klimatem PRL. Obsługa miła ceny OK, co... Luźny Bardzo przyzwoicie (1) Jestem zszokowany jak fajnie ten Pub się rozwinął i mam nadzieję rozwijać... Jerry Super!! (1) Bardzo fajny lokal. Super "atmosfera". Gorąco polecam!!! Karol o pudlowym piwie (3) Knajpa ciekawa, z dobrą muzyką. Ale piwo paskudne, rozwodnione, wygazowane,... D Nie narzekam! (1) A ja jakoś nie narzekam ile razy bym nie była,to smaczne jedzenie,a zwłaszcza... Stała klientka Magda G.;) super miejsce ,,, (1) polecam goraco irish pub kulturka pelna super klimacik zmiany... xxx szału nie ma (1) "Specyficzni" ludzie odwiedzają to miejsce, za to dobre ceny w miarę dobry... Maciej Bez "plastiku" (1) Warto...bo wszystko Tu jest prawdziwe;atmosfera, muzyka i ludzie octopus77 SUPER! (1) Super zabawa, ogrom pysznego jedzenia, alku i popitek!! bardzo mila i pomocna... Ania Oj nieładnie , nieładnie.... (1) Opluwanie i wzajemne ubliżanie sobie na trójmasto.pl i dziwne pojawiające się... Piotr Sylwester - Tak, tak, tak! (1) Wybrałam się na imprezę Sylwestrową i to co mogę powiedzieć to POLECAM!!!... Minnie Odradzam wszystkim !!!! (1) Mieliśmy okazję skorzystać z usług tej knajpy podczas zabawy sylwestrowej.... anna Fantazja (1) Witam , pubik odwiedziłem wraz z grupką znajomych , wszystko pięknie ładnie,... johny zadowolony