Rewelacja (1) Klub, w którym organizowane są imprezy tematyczne. To fajna inicjatywa,... Anna K Jest INACZEJ (1) Serdecznie polecam to miejsce, bo jest inne niż wszystkie w Trójmieście.... Klubomaniaczka Poieram- ochrona ok (2) Kompletnie nie rozumiem zarzutów do ochrony. Jestem w Absyncie bardzo często... Iza
Super ,oby tak dalej (2) Szukaliśmy ze znajomymi miejsca na kolację przechodząc natrafiliśmy na... Krystian Paprocki Polecam!!! (1) Bardzo kontaktowi i otwarci właściciele, wspaniała atmosfera. Mimo... Shaman Niedzielny obiadek (1) Wybrałem sie z rodzina w niedziele na spacer polaczony z obiadem i jestem jak... G Żenada (10) czegoś tak słabego się nie spodziewałem. Bywałem w wielu klubach, ale tutaj... Marcin Rewelacja ! (1) Świetny klimat i naprawdę godna pochwały obsługa. Polecam wszystkim ! autor Idź jak masz czas (4) Byliśmy w tej "wspaniałej " restauracji jeszcze przed sezonem letnim - (nie... gosia Straszna obsługa (2) Na samym wstepie przywitała nas jakaś "Pani",która chyba poprzednio... Izabela Nic dodać nic ująć (1) Po pierwszej wizycie w Lofcie, już wiem że jest to mój ulubiony lokal. Do... kate Sandra - opinia (1) Kompletnie nie rozumiem tych nieprzychylnych komentarzy. Co do obsługi to... Sandra Rewelka! (1) Polecam wszystkim chcącym pysznie zjeść, dobrze się napić i obejrzeć mecz w... Oknik Nie polecam (1) Niestety niemiła obsługa potrafi zepsuć klimat każdej nawet tej najlepszej... Zawiedzeni Filip - opinia (1) Miejsce z dala od bananowego bałaganu! Świetny minimalistyczny, nieco... Filip Club & Restaurant jakich mało (2) Świetna atmosfera oraz jedzenie. Imprezy, jakie tam można zorganizować są na... Łukasz Zdecydowanie nie polecam!!! (1) Zostaliśmy wyproszeni, ponieważ stolik przy którym siedzieliśmy rzekomo był... gość NIE UDANA PODRÓBKA BIAŁEGO WINA W SOPOCIE (2) Tak jak w nagłówku. Menu całkowicie ZERŻNIĘTE z Białego Wina w Sopocie.... Gośc Super atmosfera, POLECAM! (1) Przy okazji większej imprezy lub dla stałych klientów zawsze coś się... Bodox Pub nie przyjazny kierowcom! (1) 0,5l piwa kosztuje mniej niż 0,5l soku. Dlaczego jako kierowca mam płacić 8zł... Columbus