Pyszne piwko (1) Nie ma się co oszukiwać, każdy znajdzie coś dla siebie i może tego skosztować... zibi Fajny! (1) Fajny, naprawdę bardzo fajny Puzon, godny polecenia! Rai bardzo dobre jedzenie (1) Mięso w burgerach jest bardzo dobre. Obsługa jest uśmiechnięta. Negatywny... ślepa
DNO (1) Obsługa fatalna, jedzenie które zamowlismy było okropne. Kelnerki jak by... Piotrek Polecam ! (1) Wchodzisz i zapominasz o całym świecie. Sympatyczne barmanki. Dobre piwo.... Gosia super wystrój! (3) Świetny klimat i wystrój! :) Polecam. Andrzej ogoolnie taki sobie lokal, nic specjalnego, mega plus za niskie ceny w takiej lokalizacji (1) ogoolnie taki sobie lokal, nic specjalnego, mega plus za niskie ceny w takiej... mis Super klimat. (1) Nieliczna knajpa z takim klimatem na wybrzeżu. Wielokrotnie korzystałem ze... Maciej z Wrzeszcza bardzo klimatyczne miejsce (1) wyjątkowi, wręcz oryginalni bywalcy, świetna muzyka, niesamowicie przyjaźnie... tak knajpka super (2) Nie wiem dlaczego ludzie mają złą opinie o contraście jest to super knajpa a... paulinka Cockney jest ok :) (1) Jak tylko pasuje mi to chodzę do Cockneya. Imprezy są naprawdę dobre i na... Marian Godne polecenia. (1) Pub należy do jednych z tych do których lubię uczęszczać, miła atmosfera,... Daniel Beznadzieje i porażka (2) Obsługa w klubie jest beznadziejna i mało inteligentna, do tego tłok panujący... BYŁY bywalec Bardzo pozytywne wrażenia (1) Widać że konkurencja tego lokalu nie śpi dając takie opinie:) Bardzo miło... Ania polecam! (1) jestem naprawde mile zaskoczony emojami jakie doswiadczylem dzis podczas... Max X - opinia (1) mila obsluga, ceny takie jak wszedzie, klimatyczny wystroj plusem jest strefa... X Coś nie tak. (2) 100 zł za 0,5 litra wódki. Czy to nie jest za dużo jak na taki pub ? Możliwe,... Ewa nie przepadam za ta knajpa ze wzgledu na rodzaj muzyki jaki jest na koncertach (1) dla studentów szukajacych drobniakow na piwo w sam raz. Strona internetowa... i. gość - opinia (3) barman z ptaszkami na rekach zachowuje się jak zakochany w sobie hipster.nie... gość osiemnastka (1) Mam fantastyczne wspomnienia ze swojej osiemnastki. Obsługa spisała się na... Marta