Dramat kulinarny. (1) Radze omijać to miejsce szerokim łukiem. Wysokie ceny mają się nijak do... B.Art Tragiczna obsługa (9) 20.11.10 miałam ochotę skorzystać z mojego ulubionego baru mario. Na wstępie... Monika Jestem pod wrażeniem! (1) Niesamowite miejsce - doskonała lokalizacja, menu imponujące w połączeniu ze... Ania
Sandra - opinia (1) Organizowalam tam oczko :-) na 20 osob, jestem bardzo zadowolona, impreza... Sandra Stały bywalec - opinia (3) Bywam w irish pubie bardzo często i uważam, że Panie które wystawiły swoje... Stały bywalec Woj (1) Nic dodac nid ujac Woj MARCIN - opinia (1) Od 28 lipca zapraszamy na letni cykl weekendowych imprez muzycznych "Masz... MARCIN Chamska obsługa. Nie polecam. (1) Nie mogę niestety wypowiedzieć się odnośnie menu bo nie było nam dane wypić... KRK M - opinia (1) Świetne miejsce, żeby odpocząć i pogadać przy browarze. Obsługa czasem nie... M Rewelacyjne piwko i te żeberka :) (1) Zakochałem się po prostu, piwo dobre, ale tego się spodziewałem, za to... Jaca Nincia - opinia (1) Miejsce niesamowite! przepyszne jedzenie, świetna atmosfera, przesympatyczna... Nincia Rewelacja!! (1) Super knajpka. Siostrzana wersja warszawskiej "Mety". Miła obsługa, fajny... Dzasta Bardzo fajne miejsce (1) W tym lokalu bylam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona, fajna muzyka,... Beatris Pyszne drinki, fajna atmosfera (3) Bardzo lubimy przychodzić tu z mężem. Ostatnio byliśmy obejrzeć mecz i było... ewa Same ++ (1) Wybralismy sie z chlopakiem z Groupona i naprawde bylo warto! Bardzo fajne,... Ania i Robert całkiem fajnie (1) Nareszcie alternatywa do po-imprezowego kebaba!! Przepyszne dania, tatar i... Zuzka M - opinia (1) Gdy do Alexa raz chociaż wejdziesz obsługa nigdy Cię nie zawiedzie piwko... M tanio,milo fajnie (1) bylem ostatnio tam zupełnie przypadkiem na piwie,miejsce ma swój klimat,mila... karolak Bylym pierwszy raz w minibrowarze (1) Bylym pierwszy raz w minibrowarze, wiec nie za bardzo znam sie na takich... Claude Zadowolona (1) A ja jestem bardzo zadowolona jak i z miejsca tak i z klimatu i obsługi!... Pumra