Dla koneserów dobrej muzyki (1) Niesamowity klimat najlepszej muzyki , przyjazni ludzie i O kiczu.Sfinx może... Daniel Miłe zaskoczenie... (1) W końcu jak pojawił się napis Restauracja to skusiliśmy się dziewczyna na... Marcin M sympatyczne miejsce (1) Miła obsługa, czysto, klimat też niezły. Piwo bardzo smaczne. Co do kuchni to... dziwak
Polecam (1) Bardzo miła obsługa. Piwo warka można lubić lub nie ale ta sprzedawana w... Michał PIWO KOSZMAR! (3) Niby wszystko fajnie pieknie ale wydaje mi sie ze wlasciciel oszczedza na... Z kocham ten klub:-) (2) Jestem stała bywalczynią:-)jak dla mnie najlepszy klub. Brak lansu,brak... stała bywalczyni Ochrona (2) Witam Serdecznie, nie rozumiem dlaczego nie zostałem wpuszczony do lokalu w... TED - to taki miś fatalna obsługa (1) Kiedyś to miejsce tętniło życiem, pamiętam 7 lat temu koncerty, dziewczyny... Mario Niebezpieczne miejsce (3) Wczoraj byłem z 2 przyjaciół na imprezie, w przerwie wyszedłem z klubu na... Marek Takie miejsce (1) To chyba jedno z niewielu miejsc w Gdyni, w którym można poczuć się jak w... Kacper Super sprawa! (1) Jako jedno z nielicznych miejsc w Gdyni czy nawet Trójmieście Dom... Bardzo zadowolona klientka. Radek - opinia (1) Idealny Pub do spotkań ze znajomymi, blisko przyjemnie, spoko obsługa. Dużo... Radek niby barszcz... (1) Ostatnia nasza wizyta w Kolibie pozostawiła po sobie wielki niesmak i... Anna 100% polecam (1) mały, przytulny pub, ceny w normie, trzy stoły do gry, warto wcześniej... gemini REMONT!!! (1) Ten lokal aż błaga o remont! Jest strasznie brudny i śmierdzi. mimki elwira - opinia (1) bardzo dziękuję za zorganizowanie obiadu dla 20 osób było naprawdę wyjatkowo.... elwira flauta - porażka i dno!!! (2) co za knajpa - dno totalne! przed konsumpcją upewniłam się u kelnerki czy... marta Najprzytulniejsze miejsce w Gdyni (1) Bardzo lubię Strych. Jest domowo, kameralnie, intymnie. Zawsze uśmiechnięta... Ka Zdecydowanie TAK! (1) Witam:) krótko i na temat: wreszcie znalazłem swoją miejscówkę dla siebie i... Adam Polecam każdemu ;) (1) Kuzynka z mężem organizowali obiad z deserem z okazji chrzcin w tym pubie. Ku... gość