Świetna miejscówka (1) Zaprosił mnie kolega grający w PogryWARCE. Spodziewałem sie wybujałych cen i... Miechu obsługa (2) fajne miejsce , super obsługa , SZCZEGÓLNIE ten bardzo wysoki ochroniarz .... KASIA Zestaw morski (1) Zestaw morski dla dwóch osób w cenie 35 PLN to bardzo dobra propozycja. Stało... Henryk
yyy - opinia (2) Ogólnie klub może być, jednak dj to beznadzieja. Ciągle jest na fochu, siedzi... yyy Niekompetencja (2) W Wareckiej byłem już kilkakrotnie, niestety w stosunku do poprzednich wizyt... Konsument Mój ulubiony klubik :) (2) w 2009 roku spędzałem u was wieczory praktycznie co piątek lub sobota i... Darek toaleta, szatnia (2) praktycznie brak. funkcjonują w takim stopniu, że można o nich jedynie... sfdgsdgsdfg Świetna impreza (2) Przyszliśmy posiedzieć i pogadać, w trakcie spotkania zamówiłam synchronizadę... Kornelia L. Tradycja (1) Elizjum wciąga od pierwszego pojawienia się tam ;) Pamiętam jak 2 lata temu... Stały bywalec ;) Dzień Dobry (2) Kilka słów ode mnie. Każdy kto tu był, to wie, że klimat specyficzny i jak... LittleLady co za beszczelna obsługa (4) W lokalu pojawiłam sie ze znajomymi chwile po godz 24, lokal byl prawie... Studentka z Gdyni dla piwka (1) dla dobrego meczu i dobrego piwka lepszego miejsca nie ma QRa Najlepszy pub w Polsce, jak nie na świecie :D (1) Pyszne piwo, jego niesamowity wybór i zaskakująco niskie ceny, wspaniała... Marian Bardzo sympatyczne miejsce (2) Miejsce jest bardzo sympatyczne. Lokal czyściutki, osługa miła i wbrew... Klient najlepiej gaszą pragnienie szoty z wielorybem polecam! (1) dzień dobry! ostatnio z małżonką byliśmy na spacerze i jedliśmy kebaby więc... mirek :) (1) Wpadłem do Loftu za namową kolegi. Lokalizacja pozytywnie zaskakuje. Ceny są... K.J Polecam! (1) W końcu w tym Parku otworzył się normalny lokal. Ciekawa aranżacja, miła... Pani G Ogólnie może być (1) dziewczyny zorganizowały Sylwestra, byo nawet fajnie. Trochę muszą... BBB Sylwester ;) (1) Bardzo fajne miejsce, duzo ludzi a to oznaka dobrej imprezy, ;) Ceny... Gosia prawdziwy PRL (4) Klimat najprościej określić słowami zaduch wymieszany z oparami domestosa. Do... Tomi