aga - opinia (1) Bywam tam bardzo czesto, ceny sa bardzo dobre, obsluga super, klimat... aga Fatalne wrażenia z urodzinowego obiadu. (1) Ostatnio zaprosiłam rodzinę na obiad. Niestety, niektórzy dostali swoje... Sopocianka G E N I A L N I E ! (1) Jestem zakochany w tym miejscu ! Rewelacyjne wnętrze, genialna atmosfera,... Alex
Bardzo fajne i klimatyczne miejsce (2) Świetne widoczki, przemiłe koncerty szantowe, niedrogie napitki - generalnie... Magda SUPER OBSŁUGA, AŻ CHCE SIĘ WRACAĆ :) (1) nie od dziś wiadomo, że często to obsługa stanowi o tym, czy dane miejsce się... ela GORĄCO POLECAM!!! (1) FAJNE MIEJSCE NA SPEDZENIE MILEGO WIECZORU W TOWARZYSTWIE, MOZNA POGRAC,... ALAN Homofobiczna obsługa :( (6) W sobotę pani kelnerka wyprosiła mnie i moją dziewczynę z pubu, tłumacząc, że... Katarzyna Beznadzieja - Koliba (2) Pierwszy raz byłam tam na imprezie andrzejkowej w 2011 roku. Na stronie była... Aslanka Sympatyczne miejsce :) (1) Trafiłem z rodzinką do Kardamonu po spacerze w Parku Oliwskim, wystrój... Wojtek Gdańsk karaoke środa!CENTRAL CLUB. (11) byliśmyostatnio w cantral club na karaoke w środę .Było na dworzu! extra... KASIK Świetne nowe miejsce (1) Super klimat - piękny wystrój, fajna muzyka i rewelacyjna obsługa -... Karolina UWAGA, OSTRZEGAM (4) Ostrzegam przed tym miejscem. W każdym miejscu do którego się udaję pragnę... dct wts Wielka porażka. (1) Jeśli standartem obsługi jest 1,5 h od momentu zamówienia do wydania przez... Mazi. Ola - opinia (1) Placek po cygańsku: brunatno-brązowej barwy, niedosmażony na brzegach.... Ola Super miejsce (1) Polecam, smaczna kuchnia - ukłon dla kucharza za szpinak i łososia. Ceny -... Joanna Super miejsce! (2) Swietne miejscie, obsługa swietna, szkoda ze nie ma juz wystaw i koncertów... angelika Najlepsza w 3city! (2) Jadam z chłopakiem w Warce średnio 4-5 razy w miesiącu. Uśmiechnięty barman w... Karola Pub sportowy na najwyższym poziomie! (1) Wiele podróżuję po Europie i jako fan piłki nożnej powiem krótko - w końcu... diego Kiepskie piwo, niemila obsluga (1) Piwo jak to lane w Polsce - zazwyczaj jest niedobre i powoduje marne... Romek Blues Club, klasa sama w sobie. (1) Miałem przyjemność gościć w Blues Clubie w maju 2013 roku. Pierwsza rzecz,... Radek Ratomski