Gorąco polecam!! (1) Odwiedziłam pub całkiem niedawno i jestem bardzo zaskoczona. To pierwsze... Agata Ruda - opinia (1) Nic dodać, nic ująć :) Mój drugi "dom" :D Ruda emka - opinia (2) Niestety ostatnia wizyta w Warce bardzo mnie rozczarowała. Umówiliśmy się ze... emka
Rewelacja !! (1) odwiedziliśmy z mężem szocika w sobotę 19.10.2013 !! zrobił na nas ogromne... Piotr z Zoną Hell Yes ! (1) świetny klimat, obsługa bardzo miła, ceny bardzo przystępne i ten wystrój-... eM2 pub dla ludzi w różnym wieku (1) miejsce gdzie można ze znajomymi obejrzeć mecz, gdziekolwiek siądziesz masz w... ami9a No Bosko (1) Śledzika zamknęli ale otworzyli nowe miejsce Lochness. Byliśmy tam paczką... Nikita Szczera opinia (3) Brakowalo takiego klubu w 3miescie i WIELKIE DZIEKI dla wlascicieli, ze go... Michał P. Zmienia się (2) Coż… Absynt klub radosny zaczyna się zmieniać. House jako muzyka... Krasnaja Takiego miejsca brakowało (1) Kończąc zdanie z tematu, na zaspie takiego miejsca brakowało, fajny wystrój,... Mariusz marecki - opinia (1) Jedno z moich ulubionych miejsc na mapie trojmiasta. Super ceny, swietna... marecki cns - opinia (1) Niestety pomimo miłej obsługi i przyjemnego wystroju, same burgery nie... cns Super (1) fajny klimat, dobre jedzenie i przystępne ceny kibic Lecha SOBOTA (1) Byłam ze znajomymi w sobotę na imprezce muzyka super jedno co mnie wkurzało... Mała Dosc słabo (1) Z hambuksa wycieka tłuszcz, trochę też źle złożony bo rozpada sie podczas... Tomek Super lokal (2) Bardzo miła atmosfera, sympatyczna obsługa. Klimat zachęcający do... Andre Pyszne kawy i ciasta :-) (1) Kawa Miś pyszna żona piła cynamonowa i też smakowała do tego sernik i... Irek super! (1) Bardzo fajne miejsce , sympatyczna obsługa, tematyczny wystrój z nazwami... aga Polecam ! (2) Bardzo miłe miejsce na mapie Trójmiasta. Ciekawe pod względem różnorodności... Zadowolony bywalec :) lokal na piątkę!:) (1) bardzo fajne miejsce, obsługa sympatyczna i pan przyjmujący zamówienie... ola