Super (1) organizowałam w zeszłym miesiącu urodziny w Chilly Willy i było świetnie.... Kinga Najlepszy klub w Trójmieście (1) Imprezy tematyczne, kararocke, dobra muza, czego chcieć więcej? Jestem w... Lilith Pierwszy i ostatni raz (8) Niestety nie mogę wystawić innej opinii. Barmanka/właścicielka (?) skutecznie... Paulina
Znajomi z Face...ka podbili oceny :) (4) Widze,ze po apelu wlascicielki na popularnym portalu spolecznosciowym,... koneser pubów trochę na plus, trochę na minus... (1) Na plus: Super smaczne jedzenie, pyszne dobrze wysmażone mięso - znają się!... ze śródmieścia Orginalnie (1) Całkiem przyjemny pub, podoba mi się, że na kazdy dzień jest przewidziana... czasem bywam Wyjątkowe miejsce na mapie Trójmiasta (1) Polecam Club X wszystkim którzy szukają wyjątkowej atmosfery i klimatu.... Pablo&Piter Początkowo byłem całkowicie na 6, a teraz... (2) Witam, Początkowo byłem zachwycony ideą klubu tylko dla facetów w 3mieście,... XmenGdynia Najlepszy pub ever! (1) Miejsce, w którym obcy ludzie stają się dla siebie znajomymi. Przyjdziesz... Izka Polecam wszystkim znudzonym przewidywalnością gdańskich klubów. (1) Myślę, że jest to jedyny klub w Gdańsku serwujący tak różnorodne imprezy.... Jula Super sylwester:) (2) Fajne miejsce. Mimo, że trafiliśmy tam dopiero po północy zabawa sylwestrowa... Goście;) chłopak - opinia (2) obsługa fajna,miła,menu ok,fajny wystrój tylko brak klimy w strefe dla... chłopak piknie (1) Witojcie ja zem jest zachwycony piknym wnetrzem I wspaniala obsluga... zenek z kozlowa Wojtek - opinia (1) Pub bardzo przemiły. Super lokalizacja, do nocnego 2 minuty spacerem, ceny... Wojtek cóż za wysublimowane opinie... (4) Patrząc na te komentarze to na pierwszy "rzut oka" widać, że 7 na 9 z tych... Słoń27 Ekipa Pub (1) Świetny Pub, w świetnej lokalizacji, ceny przystępne a obsługa profesjonalna... Radek Adam - opinia (1) najciekawsze tego typu miejsce w Gdyni. Świetna lokalizacja, ładny wystrój... Adam Jeden z najlepszych pubów w Gdyni! (1) Mój ulubiony pub :) Obsługa wspaniała. Klimat rewelacyjny. Tylko trochę... Paulina Ekipa (1) Fajne miejsce, można się poczuć "jak w domu". Tam nigdy nie pije się samemu,... Krzysztof Poprostu super (1) Fajna miła obsługa .Różnorodność browarów przy nie wygórowanych cenach .Gry... Grelik stały bywalec :)