Bajeczne miejsce (1) Przeurocza obsługa i bardzo niskie ceny! Fantastyczna atmosfera! JanStefan burger wołowy (1) Kandelabry lubię ze względu na menu piwne, sposób podania piwa, pubquiz, oraz... piwoszka Moja noga już tam nie postanie ! (2) Od kilku ładnych lat knajpa była moim numerem jeden do obejrzenia meczów w... Irek
Ponownie bardzo miło (1) Ponownie eleganckie jedzenie, ceny przystępne a menu dobrze skonstruowane. W... Bob naprawde wspaniała atmosfera! (1) polecam wszystkim naprawde fajny pub w centrum starego Gdańska, warto zajrzeć... jeko Polecam wszystkim który chca dobrze zjesc i wypić ;) (1) Wybrałem się z żoną na kolacje i jesteśmy bardzo zadowoleni. Ja zamówiłem... dl91 kandelabry (1) Jedyne takie miejsce w Gdyni. Można spokojnie obejrzeć mecze piłki i nie... Grześ Bardzo Polecam (1) Miałem okazję spróbować naprawdę wybornego steka ,jakich w Trójmieście mało... Tomek super! (1) idealne miejsce do spędzenia czasu przy piwku ze znajomymi. gorąco polecam :) M Najgorszy hamburger (1) wczoraj zjadłem najgorszego hamburgera w moim życiu. w Hard Rock Cafe na... Krzy$iek Contrast po przebudowie baru. (1) Stracił klimat, przytulność i ogólnie atmosferę. Szkoda bo było fajnie, ale... Stały bywalec Kandelabry, Gustaw (1) Do kandelabrów zaglądam regularnie od paru lat. Nie ma drugiego takiego... Gustaw Porażka - zmieńcie to!!! (1) Ceny w porównaniu z innymi lokalami są niebotyczne, przebitka x2 na... as20 Porażka - zmieńcie to!!! (1) Ceny w porównaniu z innymi lokalami są niebotyczne, przebitka x2 na... as20 Ognia (1) Byliśmy wczoraj i było fan ta sty cznie. Szczególnie pozdrawiamy panów z... Mateusz organizowanie imprez (1) Lokal do organizowania imprez okolicznosciowych pierwsza klasa! organizowałam... magda Raz i nigdy więcej (1) Przyszedłem i pierwsze wrażenie - wystrój bardzo pozytywne. Obsługa kelnerska... Michal Obsługa niewykwalifikowana i nieuprzejma (1) Obsługa na zewnątrz lokalu niewykwalifikowana i nieuprzejma. Nie oczekuję od... Karla +++ Wielki plus! +++ (1) Takiego miejsca brakowało w Sopocie. Jest to świetna alternatywa na spędzenie... Ann Tragedia (1) Kiedyś lokal z dużą ilością różnych piw, obecnie nawet w Żabce wybór 10 razy... PG