kiepsko (1) nieciekawe miejsce z fatalną obsługą, drogimi alkoholami i przeciętnym... gdańszczanka SUPER! (1) Super lokal z fajnym klimatem. Za barem stary rockman, z którym pogadasz na... Tomek Jedno z ostatnich takich miejsc (1) Miłośnicy cięższego grania nie mają w Trójmieście lekko. Tym bardziej... Jimmy
najlepszy pub dla dorosłych (1) elegancja, prostota, szyk i ponadczasowość to idealne słowa określające to... Kamil BEZNADZIEJA (1) Wszystko zmieniło się na gorsze odkąd zmienił się cały personel. Jestem... Joanna Super, super, super!! (1) Wczoraj miałam okazję być tam pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Klimat... KaŚ Porażka (1) Pierwszy raz zdecydowałam się wystawic ocenę, ale zachowanie barmana mnie... Cynamon Pierwszy i ostatni raz w tym lokalu (1) Bardzo nie przyjemny klimat tworzy młoda barmanka o blond włosach, muzyka tak... Marlena Kebap (3) Tragedia (...), a byłem ultra głodny i wyrzuciłem. Utopione specialnie w... Michł Fatalne miejsce na spotkanie w większym gronie (1) Obsługa kompletnie nie potrafi poradzić sobie z gośćmi. Jeżeli w miejscu,... LK Najlepiej! (1) Polecam wszystkim, którzy mają ochotę usiąść przy zimnym piwku ze znajomymi. POLECAM To miejsce spada na psy................................................................... (1) Od kilku lat jestem stała klientka tego miejsca. Do Irisha przychodzę w... Ilona Cudowne miejsce! (2) Prawdziwy Hard Rock! Wszystko jest tak, jak powinno być, jedzenie na wysokim... Pola porażka (2) niestety lokal taki sobie , ceny z kosmosu , wybór właściwie żadne bo tylko... krzys Godna polecenia miejscówka (1) Spółdzielnia wystartowała stosunkowo niedawno, ale w bardzo krótkim czasie... qb Genialny klimat! (1) Jestem z natury domatorem i strasznie ciężko wyciągnąć mnie gdziekolwiek, ale... Caesariusza Najlepsze burgery (1) Jadam tam od dawna, ale zawsze byl to burger klasyczny i frytki ( obledny... M Ceny z kosmosu! (1) Przyjemne miejsce zanim nie dostałam karty. Jeżeli chodzi o ceny to jest... Kasia Będe polecać :) (1) W minioną sobotę przemierzałam Gdańsk z grupą znajomych celem poszukiwania... 29 Fajny lokal, fajna atmosfera polecam (1) Wczoraj byliśmy z kolegami na przysłowiowym "piwku" , bardzo miła obsługa,... Gracjan