Bardzo fajny lokal (1) Zaprowadził mnie tam znajomy, który mieszka w okolicy. Sam bym pewnie tam nie... Bartosz Ryba Piła (1) Bardzo miła obsługa, kameralny nastrój, pozytywne klimaty i przystępne ceny.... Henryk Super miejsce na organizację imprezy! (1) W Jazz Cafe zorganizowałam swojej siostrze wieczór panieński. Bardzo... Marta
Jak zwykle dobry klimat ale chyba nowy kucharz (1) Klimat jak zwykle mega ale kuchnia na duży plus w zeszłym roku czekało się... B&J Pycha:) (1) Zamawiałam pizzę z dostawą do domu już dwukrotnie . Raz na grubym i raz na... Drasanes Twoja stara, cos niesamowitego! :D (1) Ryniu i spółka - odwalacie kawał dobrej roboty, daję okejkę. wszystko... Rafix typowa mordownia z nieheblowanymi dechami do siedzenia (1) strach wejść, lokal typu "budy" z piwem. klientela to "kiboli"... Czystek Ślamazarny barman. Brak elementarnej wiedzy o produkcie. (1) Kolejny pub z takim samym wystrojem (wlaściwie jego brakiem). Rozumiem, że... marcin czarna dziura (1) nie widomo kiedy i do której otwarte,nie raz całowałem klamkę.W środku ponuro... Dyzma Dobre miejsce na spotkanie pry piwie (1) Jak ktos ma ochote na dobre piwo (i tylko piwo) to zdecydowanie polecam. Bolo Jak na Polskę... (1) ... To chyba najlepszy shisha lounge z jakim się spotkałem do tej pory.... Jacenty Przestali się starać (1) Kibicowałem od początku. Pamiętam jak powstawał ten lokal, z zaciekawieniem... Kuba Rozczarowanie (1) Od zawsze ceniłam sobie ten lokal. Jednak sytuacja z ostatniej nocy zmieniła... Zawiedziona rasizm (2) ,,Wyproszono,, (bardzo ,bardzo wulgarnie) mnie ,rodzine i znajomych za to ze... rozczarowanie Impreza w Kolibie (1) W Kolibie wyprawiałam 40 urodziny męża,swoje również,było świetnie. Potem... Olcia przyzwoicie (1) Miły klub. Praktycznie jedyne miejsce w trójmieście gdzie fani cięższych... skeleton Mega jedzenie (1) Steki wołowe mnie zaskoczyły bardzo ładnie podane oraz wysmażone według... Stały bywalec Po prostu najlepszy lokal w mieście (1) j.w. garmi Prawdziwy i jedyny bluesowy pub w Gdyni (1) Prawdziwy i jedyny bluesowy pub w Gdyni Khwial Polecam (1) Polecam!! Lokal nie jest duży ale ma klimat. Super barman otwarty na nowe... Sebastian