Skazani na dobre (1) Znakomity lokal. Wykwalifikowana obsługa, znakomite koktajle, cudowny... Hendrix Alcatraz Bar Sopot - świetne koktajle (1) Odwiedziłem ostatnio bar, liczne zmiany wystroju - zdecydowanie na plus.... Marcin unikac (1) Obsluga w szczegolnosci dziewczyny za barem robi łaske ze wogole ktos cos od... Grzegorz
Unikat (1) Nareszcie pub z charakterem. Wspaniałe aromatyczne piwka, przesympatyczna... Tyczka-12 piwo i obsługa - duży plus (1) piwo i obsługa - duży plus nasz częsty przystanek na weekendowym spacerze... Krystyna Super klimat (1) Bardzo miła obsługa. Niskie ceny. Ciekawy wystrój. Możliwość rezerwacji... Klemens rewelacja! (1) super lokal z bardzo miłą obsługą. rewelacyjne piwa i smaczne ciasta... Magda REWELACJAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (1) Strych to miejsce, które nigdy nie zawodzi! Wczorajsze Mikołajki z pysznym... Pani z bałwankiem Żensda (1) cuba libre na kruszonym, innym razem przy zamówieniu 10 szotów typu kamikaze... Marzenka Tania manager (3) Wczoraj w arena fun ze znajomymi jezdzilismy na gokardach i tuz po chcielismy... Lysy Warto wpaść (1) Mały, kameralny pub. Ceny jak na starówkę bardzo przystępne. Można by było... Alip fajny klimat, drogie drinki (1) od jakiegoś czasu dużo się tam pozmieniało w kwestii wystroju, ale nie tylko.... Michał Jestem na tak (1) dobra muza rockowa, duży wybór brow, polecam wszystkim w klimacie Anonimus Nie ma drugiego takiego miejsca (1) Najlepsze miejsce dla miłośników rocka i mocniejszej muzy. Bardzo duży wybór... Monika Podwójne rozczarowanie (1) Witam, musze powiedzieć, że ochrona w tym pubie nie daje sobie rady. Ogólnie... Były klient. Obsługa tragedia! (1) Klub do tej pory był postrzegany przeze mnie jako przyjazne miejsce gdzie... Agata Piwo, że O_o :) (1) Dobre miejsce na piwo ze znajomymi. duży wybór piw kraftowych, ale mają też... Rabarbar Super! (1) bardzo przyjemny lokal, ceny przystępne, obsługa miła, na pewno wpadnę... natalia123 Klebe (1) Jestem z Warszawy i byłbym szczęśliwy gdyby takie bary można odnaleźć w... klebe dramat (2) Lokal jest strasznym niewypalem, nawet nie ma gdzie na spokojnie wypic piwa.... On