Rewelacja! (1) Serdecznie polecam, świetny klimat, atmosfera i doskonałe menu. Wszystko na... Dawid swietne msc. mój pub :) (1) super klimat, barmani. ceny atrakc.. super:)! wystroj bym poprawila tylko ;) Etka Miłe miejsce (1) Świetny pub, chociaż niskie ceny przyciągają czasami "tanią klientelę". Mimo... pani marianna
Świetny pub na starym mieście (1) Jeśli szukacie odpowiedniego miejsca na wieczorne wyjście, jest to najlepszy... Gość Ocena na duże 6!! (2) Kultowe i niepowtarzalne miejsce. Nie tylko wspaniała kawa czy doskonałe... Paweł za glośna muzyka (1) wcześniej można było tutaj przyjśc ze znajomymi, wypic piwo, i spokojnie... kasia grzeszczak Duży + (1) Chyba najlepsze śniadania w Gdyni w tej chwili , poezja . Brickmc Sports Pub? (1) Najlepszy Pub "Sportowy" w Trójmieście! Jest tam tak super, że jak jest Liga... BvB Polecam wszystkim bardzo serdecznie (1) Miła i kompetentna obsługa znająca temat piwowarstwa. Zawsze ciekawe piwa na... Patryk Kliamtycznie (1) Bardzo przytulny lokal w dość zapomnianej części Starówki a jednak w samym... Xenia Najlepszy pub z grami i dobrym piwkiem (1) Ogromny wybór gier i pysznego zimnego piwa. Poza tym pyszne kanapki na... M Fantastyczne miejsce!!! (1) Pub Leon w Osowej to super miejsce. Nie dość, że przystępne ceny to jeszcze... Kinga Bardzo dobra (1) Super miejsce , świetna atmosfera , wspaniałe mikstury , duży wybór... Dorota Wspaniałe miejsce (1) Polufka to miejsce z niesamowitym klimatem, idealna dla miłośników sportu,... shazzer super spędzony czas (2) Bardzo polecam, miła atmosfera, fajna muzyka, fajne piwko Ryszard Bardzo fajny, niezobowiązujący pub (1) Po odwiedzinach w Graciarni mogę z czystym sumieniem polecić to miejsce -... Justyna Porażka w Dzien Św. Patryka (1) Nie było Guinessa! W Irish Pubie w ten właśnie dzień. Nie było również... Ania Super obsluga (1) Super obsługa mówiąca po angielsku. Uśmiechnięte dziewczyny i bardzo uważne.... Magdalena M Czas oczekiwania 50 min bez uprzedzenia (2) Byłem tam po raz pierwszy. Zamówiłem 2 burgery i 1 hummus. Czas oczekiwania... White Super! (1) Ciekawe, zaskakujące drinki, nieprzeciętne piwka i ogrom gier(nie tylko... Weronika