POLECAM! (1) Mega ceny, mega obsługa, mega klimat. Polecam! M. Pub (1) Rewelka co więcej pisać przychodzić i spożywać!!!!!!! Kazik POLECAM (1) Najlepsza atmosfera w sopocie. Polecam ja
Turysta (1) Miło i klimatycznie, polecam! Turysta Szczerze polecam!! (1) Super godny polecenia pub w Sopocie! Jedyny w swoim rodzaju!!!! SZCZERZE... LG PO-LE-CA-MY (1) Gorąco polecamy to miejsce. Przemiła obsługa, aż dziw, że są jeszcze... Ania&Robert Najlepsze miejsce w Sopocie (1) Najlepsze miejsce bardzo tanio można sie napić i zjeść. Kazdy cos znajdzie... Częsty gość lokalu :) Spragniony (1) Bardzo miła obsługa napoje spełniające najbardziej wymagające podniebienia... Spragniony Świetne miejsce (1) Bardzo klimatyczne miejsce na spotkanie ze znajomymi. Duży wybór gier i piw.... mj Włoska pizza (1) Rewelacyjna pyszna włoska pizza. Najlepsza w Trójmieście. Świetna atmosfera i... Dominika Pułapka (2) Najlepsze piwo, świetna atmosfera. Dawid Świetne miejsce (1) Świetne miejsce na monciaku, zawsze spotkasz kogoś znajomego, przemiłe... Lidia Najlepsze koktajle w Sopocie (1) Najlepsze koktajle w Sopocie, super Aperol! Marta Restauracja na Monte Cassino (1) Specyficzne dość miejsce, ale bardzo dobre jedzenie, pyszne koktajle i... Kasia Super miejsce (1) Najbardziej klimatyczne miejsce w Sopocie, bardzo dobre jedzenie i koktajle.... Marta Pyszne jedzenie (1) Pyszne jedzenie, miłe kelnerki, super klimat! Julia Trafiłem przypadkiem, na pewno wróce (1) Pycha kawa w fajnym klimacie, dużo ludzi, wesoło. Dobre ciacho! Jan W. Szkoda czasu (1) W lokalu nieprzyjemny zapach za to jedzenie na prawdę bardzo słabej jakości i... Anonim Super klimat (1) Fajny klimat, muza i pycha koktajle Kludi Coś nowego (1) Wraz z koleżanką słyszałam wiele dobrych opinii o tym miejscu mimo, iż jest... Kulik-królik