RedDot (1) ile razy tam jestem, zawsze jest ciekawie. czasem gosci mniej lub wiecej.... reddot polecam (1) ciekawi ludzie , szafa gracjąca szeroki wybór i obsługa sympatyczna maciej Pub spoko, ale obsługa beznadziejna. Łysy gościu oszukuję wydając resztę. (4) Ogólne pierwsze wrażenie pozytywne, ale niestety z upływem czasu zostało ono... Piotr
Cockney Pub Jest Ok (1) COCKNEY PUB to jest mój drugi dom, wspaniały klimat i ludzie obsługa super... An Na Viktoria Gdańsk Jest dobrze (1) Dobry pub meneli nigdy nie widziałem. Pub jeden z najstarszych we Wrzeszczu.... Przem Nie tylko dobre piwa (1) Myślałam, że Loft to typowy pub z piwami ale miło się zaskoczyłam. Wybór... Kasia.M Smaczna pizza, ale... (1) Gdy trafiłem po raz pierwszy do Zajezdni byłem zachwycony wystrojem - krzesła... AMuz Restauracja z klimatem (1) Top miejsce w Sopocie. Każdy powinien odwiedzić Błękitnego Pudla. Osobiście... Karolina super miejsce (1) Bywamy tu od lat i nic się nie zmienia jeżeli chodzi o klimat, wyczerpujące... Agadina Kiedyś było ok. (1) Kiedyś często chodziłam tam wraz z córką.Specjalność zakładu pyszna zupa... kika Czapki z głów (1) Wczoraj zawitalem po raz kolejny do Malej Sztuki. To, co Panowie za barem (z... Michał Przyjemny minimalizm (1) Bardzo przyjemny Pub. Dużo surowego drewna daje przyjemny klimat. Ceny w... Filu Bardzo smaczna pizza (1) Dobre jedzonko ;) Jędrzej super (1) super miejsce godne polecenia każdemu oghi arena pub pizza (1) super pizza,mogę jeść i jeść.Lokal ma sportowy,surowy wygląd ale atmosfera... bogna Genialne miejsce (1) ... dla fanów Lechii Gdańsk, dla fanów pivka i dobrego towarzystwa. AVE Sebastian Jakis czas temu zostalismy wyproszeni za wejscie z dzieckiem jaka jest podstawa prawna (3) uwazam to za chamstwo weszlismy na konsumpcje , zostalismy wyproszeni z... fox Przytulnie, cicho, tanio.... (1) Na uboczu, piwnica piwna z bialym krukiem piwem za 5pln w Sopot;)....dobre... maciej super jedzenie (1) bardzo smaczne jedzonko bogna Polecam (2) Domowy klimat jednego z najstarszych domów w Gdyni zdecydowanie buduje... Natalia