Super (1) Od wejścia do pubu czujesz miłą atmosferę barmani pełna profeska polecam... Massey Rewelacyjnie (1) Bardzo miła i sympatyczna obsługa pełna pozytywnego nastawienia. Super ceny... Grażyna Dzioba %% (1) 2 dniowy chleb i tanie parówki kosztują 21 zł. Śniadanie słabe, tym bardziej... Dawid
Król jest nagi (1) Kiedyś kultowe miejsce, ale z uroku dawnych lat został chyba tylko wystrój.... kot Nie trzeba wyjezdzac z dzielni (1) Nagle pada pomysł, żeby spotkać się z kumplami, ale nie u nikogo w domu się... Michal Najlepsze miejsce na Morenie :) (2) Jedyne takie miejsce na Morenie w Gdańsku gdzie można wpaść ze znajomymi na... Michalina RedDot (1) ile razy tam jestem, zawsze jest ciekawie. czasem gosci mniej lub wiecej.... reddot polecam (1) ciekawi ludzie , szafa gracjąca szeroki wybór i obsługa sympatyczna maciej Pub spoko, ale obsługa beznadziejna. Łysy gościu oszukuję wydając resztę. (4) Ogólne pierwsze wrażenie pozytywne, ale niestety z upływem czasu zostało ono... Piotr Cockney Pub Jest Ok (1) COCKNEY PUB to jest mój drugi dom, wspaniały klimat i ludzie obsługa super... An Na Viktoria Gdańsk Jest dobrze (1) Dobry pub meneli nigdy nie widziałem. Pub jeden z najstarszych we Wrzeszczu.... Przem Nie tylko dobre piwa (1) Myślałam, że Loft to typowy pub z piwami ale miło się zaskoczyłam. Wybór... Kasia.M Smaczna pizza, ale... (1) Gdy trafiłem po raz pierwszy do Zajezdni byłem zachwycony wystrojem - krzesła... AMuz Restauracja z klimatem (1) Top miejsce w Sopocie. Każdy powinien odwiedzić Błękitnego Pudla. Osobiście... Karolina super miejsce (1) Bywamy tu od lat i nic się nie zmienia jeżeli chodzi o klimat, wyczerpujące... Agadina Kiedyś było ok. (1) Kiedyś często chodziłam tam wraz z córką.Specjalność zakładu pyszna zupa... kika Czapki z głów (1) Wczoraj zawitalem po raz kolejny do Malej Sztuki. To, co Panowie za barem (z... Michał Przyjemny minimalizm (1) Bardzo przyjemny Pub. Dużo surowego drewna daje przyjemny klimat. Ceny w... Filu Bardzo smaczna pizza (1) Dobre jedzonko ;) Jędrzej super (1) super miejsce godne polecenia każdemu oghi