Ceny U Szkota wyższe niż w Szkocji (1) Zamówiono 2x Guinness z nalewaka = 36 zł do zapłaty, będąc w Glasgow płaciłem... Klient Polecam (1) Nowa miejsce na mapie Gdanska, bylem w zeszlym tygodniu z kumpalimi, swietny... Alex Bardzo OK (1) Nowa, świetna miejscówka we Wrzeszczu. Spory, wygodny lokal - no może... Sąsiadka :)
Obsługa klienta pozostawia wiele do życzenia (2) Jestem bardzo częstym gościem w Contrast Cafe, jest to miejsce, do którego... Aleksandra Jasińska Płatna toaleta!!?? (2) Zostawiłem dziś płacąc od razu przy zamówieniach 65zł i okazało się że za... Adaśko Polecam! (1) Świetna karta alkoholi, przepyszne drinki, miła obsługa. Na pewno jeszcze nie... Milena Cocktail bar na wysokim poziomie! (1) Nie oszukujmy się. W Gdyni mało się dzieje i wypić dobrego drinka oprócz... Karol Wyjątkowe miejsce na mapie Gdyni (1) Nietuzinkowy wystrój, sympatyczna obsługa, szeroki wybór alkoholi. Idealne... Beata Bardzo fajne miejsce (1) Spotkajmy sie tam gdzie zawsze ;) Leśny Pyszności na najwyższym poziomie!! (1) Nie wiedząc uprzednio gdzie lokal się znajduje, a wielokrotnie słysząc o Nim... Jakub Brzycki Wykwintnie i swojsko zarazem (1) Genialne miejsce z nietuzinkowym podejściem do koktajli, czy drinków. Ps.... Brixu Miejsce z klimatem (1) Nie ważne czy mieszkasz w Gdyni, czy tylko jesteś przejazdem. Jeśli masz... Tomasz Bar (1) Mega przyjemna atmosfera, mega dużo alkoholi w przystępnych cenach. Bardzo... Kwiatek Polecam (1) Profesjonalna obsługa, duży wybór napitków plus genialna atmosfera. Polecam Michał Się wszystko zgadza (1) Centrum miasta, swobodna atmosfera, kreatywne podejście do prowadzenia... Pan z radia Polecam (1) Świetne miejsce, miła obsługa i pyszne drinki. Warto wpaść! Kasz Żenada (1) Naprawdę słabo...Żenada Dzisiaj będąc z moją 5 miesięczną córko na spacerze... Eve Warto zajrzeć! (1) Lokal bardzo przyjemny, jest klimat :) Piwa świetne - polecam spróbować... olki Nie polecam (1) nie dość, że na pizze czekaliśmy 2,5h to przyjechała spalona, sosy które... Nadii pizzeria (1) jedzenie bardzo dobre, wystrój klimatyczny, dobra muzyka, obsługa beznadziejna monika