głupota (2) Byliśmy dzisiaj w 3 dorosłych + 3 10-letnich dzieciaków. W godzinach... Artur Dobre piwo, dobra kuchnia... i tyle (2) Piwo z browaru Rockmill bardzo nam smakowało (Juicy Delight, Juicy Melody,... gringo Miejsce z morza i marzeń (1) Byłam w tym miejscu raz przypadkiem... tak zachęciło mnie w nim wszystko, że... Patrycja
Przyjemne miejsce na darty, bilatda i... muzykę (1) Dzięki muzyce klimat lekko rockowy. Lekko bo w wystroju trochę brakuje.... van Troff Blues club niekoniecznie (1) Blues club Gdynia = grobowiec energetyczny. Od zawsze mowilem, ze te ich... Waldek Rewelacja!!! (1) Wspaniale miejsce,Miejsce pt...Must Go :-D polecam Wszystkim. Lukasz Wielki plus (1) Smacznie tanio i dobrze Mieszko Dla mnie bomba! (1) prostota tego pomysłu jest jego głównym atutem. świetna wiśniówka a wiśnie... Krzysiek Ceny U Szkota wyższe niż w Szkocji (1) Zamówiono 2x Guinness z nalewaka = 36 zł do zapłaty, będąc w Glasgow płaciłem... Klient Polecam (1) Nowa miejsce na mapie Gdanska, bylem w zeszlym tygodniu z kumpalimi, swietny... Alex Bardzo OK (1) Nowa, świetna miejscówka we Wrzeszczu. Spory, wygodny lokal - no może... Sąsiadka :) Obsługa klienta pozostawia wiele do życzenia (2) Jestem bardzo częstym gościem w Contrast Cafe, jest to miejsce, do którego... Aleksandra Jasińska Płatna toaleta!!?? (2) Zostawiłem dziś płacąc od razu przy zamówieniach 65zł i okazało się że za... Adaśko Polecam! (1) Świetna karta alkoholi, przepyszne drinki, miła obsługa. Na pewno jeszcze nie... Milena Cocktail bar na wysokim poziomie! (1) Nie oszukujmy się. W Gdyni mało się dzieje i wypić dobrego drinka oprócz... Karol Wyjątkowe miejsce na mapie Gdyni (1) Nietuzinkowy wystrój, sympatyczna obsługa, szeroki wybór alkoholi. Idealne... Beata Bardzo fajne miejsce (1) Spotkajmy sie tam gdzie zawsze ;) Leśny Pyszności na najwyższym poziomie!! (1) Nie wiedząc uprzednio gdzie lokal się znajduje, a wielokrotnie słysząc o Nim... Jakub Brzycki Wykwintnie i swojsko zarazem (1) Genialne miejsce z nietuzinkowym podejściem do koktajli, czy drinków. Ps.... Brixu Miejsce z klimatem (1) Nie ważne czy mieszkasz w Gdyni, czy tylko jesteś przejazdem. Jeśli masz... Tomasz