Pyra Bar

Bary Jedzenie na wynos Catering

Gdańsk, Garbary 6/7

było dobrze (1) Trochę idzie w dół. Masakryczna ilość soli i porcje coraz mniejsze. Pomysł... Dorota Polecam (1) Wziąłem babę rzeźnika, za takie małe pieniądze tak dobrze zjeść? Jestem pod... Lukasz GDZIE JEST MENEDŻER? (1) Jesteśmy stałymi klientami pyra baru, odwiedzamy go dość regularnie od... Patrycja
Kiedyś SUPER - teraz MNIEJSZE PORCJE I WYŻSZE CENY (1) Smak oczywiście bardzo dobry ale to co się stalo dzisiaj bardzo mnie... anibyk obsługa masakra (1) często bywam w Pyrabar, jedzenie super, ceny też ok ale obsługa to dramat.W... zniesmaczona Co to za obsługa... (1) Jedzenie pycha! ceny baardzo przystępne, menu super, to jest plus dla tego... stały klient Byłem dziś (1) Byłem tam dziś i zjadłem zupę za piątaka - pycha i podjadłem sobie. Nie było... Przemek Niemiła obsługa i niedoprawione papki (1) Nie polecam tego lokalu, obrażona na cały świat pani z tatuażami a do tego... Wkurzony klient stała klientka (1) ale od piątku zastanawiam sie czy jeszcze zajrzę do baru, pytam o danie szare... Anna Wszystko okej do czasu sprobowania dań (1) Wystrój okej, super muzyka, obsługa w porządku. Jedliśmy ze znajomymi 4... Maciek zapiekanki (1) Bardzo przyjemny lokal ze smacznym jedzeniem. Zamówiliśmy 2 zapiekanki małą i... D wzloty i upadek (1) Duzo slyszalem o PyraBarze i kiedy odwiedzilismy go dzis z dziewczyna... Pyrośnik SŁABO!! (1) NIE WIEM SKĄD TYLE POZYTYWNYCH OPINII....LOKAL SYMPATYCZNY POMYSŁ NA JEDZENIE... LUKI Ziemniak - polskie dobro narodowe! (1) W Pyra Bar przypomniałam sobie, co to znaczy dobry, polski ziemniak... Agnieszka Nigdy więcej... (1) Miłe wnętrze, obsługa mniej- ale cóż, byłam raz i rozumiem, ze mogłam źle... lady PyraLove (1) Pyszne Jedzenie! Fajny wystój lokalu! Miła obsługa! Ciekawe menu! Świetna... AIK Polecam (1) Polecam gorąco, duże porcje bardzo syte, szczególnie Cukinsyn. Klimat bardzo... ŁukaszS. PYRA BAR MY LOVE (1) Kocham Was jeszcze mocniej za mistrzowski chłodnik. I dopiero u Was... Kamilalalala POLECAM (1) Smaczne jedzenie, szybka i miła obsługa. Magda TOTALNA PYRANOJA!! :) (1) Megaodjazd. Odwiedziłem dziś lokal z moją 3letnią pociechą i tak dobrej szamy... Iga,Tala & Biedrona Team