Świetna szkoła (1) Idealne miejsce do nauki języka. Profesjonalna kadra, świetna atmosfera i... Karolina Polecam QL School (1) Dobra oferta, miła atmosfera, profesjonalna kadra i możliwość dogadania się w... Magda Polecam!!!! (1) Każdy, kto ceni rzetelność i profesjonalizm powinien skorzystać z oferty Ql... lukasz
Szkoła warta polecenia!!! (1) Szybki efekt, profesjonalna załoga lektorska! Gratulacje Pani Karolino! Kamila opinia (1) Jako rodzic jestem bardzo zadowolona z efektów pracy w tej szkole językowej... rodzic miła niespodzianka (1) QL School nie jest pierwszą szkołą do której uczęszczam, po rozpoczęciu nauki... Zdzisław Polecamy!!! (1) Syn uczęszcza do szkoły od roku, wcześniej korzystaliśmy z oferty innej... Marzena Dobry pomysł na nauke angielskiego (1) Mija córka ma niespełna 10 lat i z wielką przyjemnością chodzi na zajęcia od... Sylwia Grzybowska QL School (1) Bardzo rzetelnie i fachowo przeprowadzone zajęcia, które trafiaja do każdego.... Karolina miło i skutecznie:))) (1) obie z córką korzystamy z zajęć j. angielskiego. grupy są małe, lektorzy... Edyta Super (1) Są efekty, dzieci chcą się uczyć, bardzo dobry kontakt z nauczycielami,... Lucyna Polecam QL School (1) Jestem uczennicą szkoły już drugi rok i nie żałuję swojego wyboru. Szkoła... Lesniczanka2 Polecam szczerze SUPER SZKOŁA wysoki poziom (1) Polecam szczerze! Moje dzieci tam chodzą już trzeci rok. Mają naprawdę... Piotr Cool school! (1) Profesjonalna, przyjazna dzieciom szkoła. Moje dziecko uczy się tam już ponad... Konrad bardzo rzetelne nauczanie (1) Syn od kilku lat uczęszcza do tej szkoły na angielski, teraz jest już w... zadowolona mama gimnazjalisty Godna polecenia (1) Wspaniała atmosfera i wysoki poziom nauczania. Widać duże zaangażowanie... Agnieszka są świetni! (1) uśmiechnięci, elastyczni, przemili i przede wszystkim skuteczni. zdecydowanie... michał Najlepsza szkoła językowa jaką znam!!!!!! (4) Kompetencje właścicieli/nauczycieli/lektorów na najwyższym możliwym poziomie.... mama Marta Oby tak dalej !!!! (1) Chciałem napisać krótko, ale niby dlaczego tylko hejterzy mogą się pisać dużo... juliusz perfekcyjne (1) Perfekcyjne miejsce do nauki jezykow. Szkoła posiada kompetentny, przyjazny... Anna Skoczek