Pełen profesjonalizm (1) Szkoła bardzo profesjonalna, właściciele dbają o wszystko-jest edziennik,... D Ql School - szkoła taka, jak wszystkie powinny być :-) (1) Moja córka idzie i wraca uśmiechnięta, choć wie, że praca domowa jest zawsze... Monia Lica SUPER QL SCHOOL ZYCZE DALSZYCH SUKCESOW !! (1) Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu , kultury i wyników , jakie... kursantka
QLSchool polecam!! (1) Profesjonalna obsługa, nauczanie na wysokim poziomie ale z właściwym... AgaT SUPER SZKOŁA (1) Gorąco polecam. Córka robi postępy , chętnie chodzi na lekcje. Zajęcia bardzo... IWONA Super Szkoła :) (1) Gorąco polecam, fajny klimat, super Nauczycielka, znaczące, widoczne efekty.... magda skuteczny profesjonalizm (1) Nie przypuszczałam, że w dojrzałym wieku zdecyduję się na naukę języka... Elżbieta Kleczkowska Nadal bardzo wysoki poziom (1) W młodości uczęszczałem do różnych szkół językowych i zawsze było tak samo.... rodzic super szkoła !!! (1) Jestem zachwycona sposobem i nowoczesnymi formami nauki języka angielskiego w... Mariola GORĄCO POLECAM !!! (1) GORĄCO POLECAM Profesjonalny poziom nauczania, rodzinna kameralna atmosfera,... Izabela ql (1) do szkoły chodzi trójka moich dzieci, jestem bardzo zadowolona z poziomu... Kasia polecam (1) Uczę się już 3 lata. Pełen profesjonalizm, ciekawe zajęcia, wielkie... Aga Polecam (1) Wysoki poziom nauczania, interesujące zajęcia dla dzieci plus interaktywne... Arek Super profesjonalizm (1) Nowoczesny, skuteczny sposób nauczania, małe grupy, indywidualne podejście do... Agnieszka bardzo wysoki poziom nauczania (1) Moi dwaj synowie chodzą na zajęcia 2 x tygodniowo. Starszy syn przez 2 lata... Tata dwóch uczniów i przyszły uc polecam (1) jestem bardzo zadowolony z wyników i sposobu nauczania mojego syna, atmosfery... Bartosz rewelacyjna szkoła - gorąco polecam ! (1) Najlepsza Szkoła Językowa w Gdańsku Osowie. Jeżeli do tej pory miałeś złe... iza kolejny udany rok nauki za mną (1) Polecam tę szkołę.Już 2 lata nauki za mną.Pełny profesjonalizm, małe grupy,... Aga Polecam w 100% (1) Świetne studio językowe! Moje dziecko jest bardzo zadowolone i nareszcie... Patrycja goraco polecam (1) Moje dziecko uczestniczy juz od roku w zajeciach,zawsze chetnie biegnie na... Kasia