Zbigniew Leppert - ocena (1) Naprawa wykonana szybko i solidnie zgodnie z moim życzeniem i w uzgodnionym.... Zbigniew Leppert Michał - opinia (1) Dobra i sprawna robota. Znają się na rzeczy. Stare części do wglądu. I miło... Michał MP - opinia (2) Panowie uprzejmi. Robota wykonana dobrze i w rozsądnych pieniądzach. MP
Piotr - opinia (1) Bardzo solidnie robią blacharke i lakierke i mechanikę i jestem zadowolony Piotr A. - opinia (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń. Ostatni rok jeździłam tu nissanem micrą, teraz... A. Polecam (1) Profesjonalna i rzetelna naprawa DPF w Mercedes-Benz. Polecam! Pawel jak to mówią w TV (1) no i FAJNIE :D graty stare do wglądu, części nowe nie drogo, robota profeska ! Bogusław mechaniczna (1) Kompleksowa naprawa samochodu.Pan zrobił przegląd wysłał nawet zdjęcia... Wiesława SUPER !!!!! (1) Polecam wszystkim ten warsztat. Wracając 21.08.2015 z wakacji nad morzem... Adrian Polecam ten warsztat! (1) Samochód zrobiony idealnie, na czas za rozsądne pieniądze. Swietny kontakt i... Kuba Gorąco polecam! (1) To już druga moja "robota" u Qmatych. I kolejna profesjonalnie wykonana... Maciej VW Sharan (1) Auto miało kolizję oddałem auto do warsztatu ( cały przód rozbity ) Dostałem... Ryszard nissan patrol (1) Jestem mile zaskoczony wiedzą mechanika Od razu wiedział przyczynę awarii... Kaczuś Polecam MB W201 (1) Muszę przyznać, że jestem miło zaskoczony. Prawdziwi fachowcy, którzy znają... Marcin Rzetelni fachowcy (1) Polecam ten zakład. Rzetelni (rzadkie dziś słowo!!) fachowcy, uczciwi i... wielkopolanka diagnoza i naprawa (1) polecam. weryfikacja i diagnoza, dobor części, propozycje terminu naprawy,... danielski POLECAM (1) Moje auto było już tam 2 razy i jestem zadowolona. Panowie nie zdarli ze mnie... Pomarańczka MACIEJ POLECAM PORZĄDNI FACHOWCY (1) KORZYSTAŁEM Z USŁUG TEGO WARSZTATU I ZAWSZE BYŁEM ZADOWOLONY WIĘC POLECAM... MACIEJ Lakierowanie na medal (1) Perfekcyjne sklejenie i polakierowanie zderzaka po drobnej kolizji z... Piotr robert - opinia (1) polecam robert