R. SMARZ Professional Hair

Fryzjerzy

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 2

Bardzo szczerze polecam! (2) Najlepszy salon R. Smarz - bardzo profesjonalny. Korzystam z usług zarówno w... Magda Nie polecam (2) Absolutnie bez szału. Liczyłam na nowoczesną, modną, szaloną fryzurę, a... niezadowolona Nieprofesjonalne podejście do klienta (2) Niby zakład czynny od 9:00 ale za każdym razem jak chcę podejść i umówić się... wkurzony
NIC REWELACYJNEGO (2) Po przeczytaniu zebranych tu opinii zapisałam się na wizytę do p.Sylwany. Po... BOŻKA bez szału (2) Absolutnie bez szału. Byłam 3 razy, za każdym razem dając szansę, że może tym... onka Upomnienie (2) To nie była moja pierwsza wizyta w tym salonie, ale pierwsza kiedy poczułam,... Ania Wielkie TAK! (2) Właśnie dzisiaj stwierdziłem, że po 6 latach mieszkania w Gdańsku, w końcu... Grzegorz bardzo dobry fryzjer (2) Z usług salonu korzystam od marca 2014 średnio co 3 tygodnie. Po paru... Piotrek SYLWANA (2) Miło gdy po wyjściu z salonu uśmiech pojawia się na twarzy;) W salonie panuje... Paati Najlepszy salon fryzjerski w Trójmieście (2) Wczoraj korzystałam z usług Pani Sylwany i zdecydowanie jestem bardzo... Ania POLECAM (6) Witam, jeżeli chcecie iść do fryzjera i tego nie żałować to właśnie takie... Aneczka_tattoo Nie mogło być lepiej (1) Zachęcona dobrymi opiniami skusiłam się i nie żałuję. Zarówno kolor jak i... Zadowolona :)) (1) dzisiejsza wizyta była moją pierwszą, ale już wiem, że nie ostatnią,... kasia warto!! (1) Profesjonalne podejście do klienta, bardzo przyjemny wystrój, wspaniała... M. Monika - opinia (1) Miejsce godne polecenia wszystkim. Przyszłam z ciekawości, a zostanę stałą... Monika Patrycja - opinia (2) Byłam klientką salonu we wrześniu tego roku. Moimi włoskami zajęła się Pani... Patrycja polecam (2) Do tego salonu trafiłam z polecenia kolezanki, poniewaz potrzebowalam pilnej... Joanna warto, naprawdę warto (1) Jestem stałą klientką tego salonu od paru miesięcy i jak narazie nic nie... Iwona K. - opinia (1) Spokój i relaks. Obsługa oraz atmosfera cudowna! Zdecydowanie polecam :) K. Polecam Pana Radka (1) Od dłuższego czasu poszukiwałam ,,swojego'' fryzjera...No i udało się :)... Mimbla