R. SMARZ Professional Hair

Fryzjerzy

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 2

Polecam! (1) Byłam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Mam trudne włosy i specyficzny... Katya Polecam Izę!!!! (1) Jestem stałą klientką Izy, która przeszła z salonu Alternative. Doradzi,... Natalia Polecam:D (1) Dekoloryzacja?! kojarzy się z niekoniecznie udanym kolorem ,zniszczonymi... Magdalena
bardzo dobry fryzjer, przyjemna atmosfera (4) jestem po wizycie i musze przyznac, ze obsługa zasluguje na miano pelnego... meggie jestem zadowolona (1) dzisiaj bylam pierwszy raz, satysfakcjonuje mnie ta wizyta - przyjemny salon... meggie Wysoki poziom!Polecam!! (1) Długo czasu upłynęło zanim znalazłam odpowiedni salon. Po wielu... Ewelina Krótkie włosy (1) Cieszę się ogromnie, że znalazłam Pana Radka. Szukałam długo i nie ukrywam... Małgorzata REWELACJA! (1) Trafiłam tam całkiem przypadkiem i powiem jedno rewelacja! Super strzyżenie,... Mira :) (1) Jak najbardziej polecam ;) Mega pozytywnie :) Pan Radek jak zawsze czyni cuda... Asia ZADOWOLENIE I PROFESJONALIZM (1) Od wielu lat korzystam z talentu Pana Roberta i to moim zdaniem najlepsza... Bogumiła Jestem na tak! (2) Zachęcam do skorzystania z usług Panów ze świeżo otwartego salonu.... Aleksandra Pełen profesionalizm (1) Ostatnio miałam okazję skorzystać z usług tego salonu i jestem oczarowana... Katarzyna fryzjer the best (1) polecam serdecznie Pana radka z salonu Bigus&Smarz który wie ze męskie... Patryk K. Polecam (1) A ja do Pana Radka chodzę już drugi rok i zawsze jestem zadowolona z efektów.... Marta Super fryzjer acz drogi (1) super profesjonalne strzyżenie w niesamowicie miłej atmosferze ... niestety... Mat Patrycja - opinia (1) Profesjonalizm w każdym calu!! Indywidualne podejście do potrzeb każdego,... Patrycja Rewelacja (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług miłego Pana Radka i zdecydowałam się... Joanna