R. SMARZ Professional Hair

Fryzjerzy

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 2

Strzyżenie (1) W salonie byłam po raz pierwszy ale od razu wywarł na mnie super wrażenie.... Nina Polecam! (2) Bardzo szczerze polecam!!! Pani Kasia uratowała moje włosy po tragicznie... Marlena Polecam Serdecznie (1) Korzystam już od wielu lat !!! Polecam maciek
Malwina - opinia (1) Korzystałam z usług salonu R. SMARZ Professional Hair kilkakrotnie i za... Malwina Szczerze polecam :) (2) Dzięki Pani Kasi, metamorfoza z blondynki w rudzielca sprawiła, ze wyglądam i... Martyna Gorąco polecam! (3) To nie była moja pierwsza wizyta w tym salonie i zapewniam, że nie ostatnia... Krzysztof rewelacja (2) To była moja pierwsza wizyta i na pewno nie ostatnia,mało tego 13 piątek był... Monika Spelnienie marzenia:) (2) Jestem bardzo zadowolona z usług jakie wykonała na mojej głowie Pani... Paati warto tam wrócić (2) Bardzo dobry kontakt z fryzjerem, rzetelne realizowanie oczekiwań a do tego... Kuba Agata - opinia (2) Pierwszy raz wyszłam zadowolona.. wręcz zachwycona od fryzjera. Doskonała... Agata Super. (2) Jestem mile zaskoczony. Znajomy polecił mi ten zakład. Sceptycznie do niego... Marek Szczerze Polecam (2) Serdecznie polecam salon fryzjerski R.Smarz. Przede wszystkim świetna,... Magdalena.T Kasia najlepsza! (2) Kasia zrobiła mi przepiękne ombre na blond włosach - inni styliści fryzur w... Lola Szczerze Polecam ! (2) Jeśli ktoś szuka profesjonalnego salonu fryzjerskiego to idealne miejsce.... Asia Pani Kasia- rewelacyjna! POLECAM! (2) Pani Kasia- profesjonalna, dokładna, kreatywna i bardzo miła. Zanim... Agata Polecam! (2) Szczerze polecam, w pełni profesjonalna obsługa i wykonawstwo, świetny... Zadowolona klientka Polecam! (2) Szczerze polecam skorzystanie z usług salonu. Jestem stałą klientka od około... Ania Pełna profeska (2) Super ludzie, super klimat i profesjonalne strzyżenie brody i włosów. Czego... DAWID Bardzo Polecam!! (2) Bardzo profesionalne uslugi. Mila obluga i doradztwo co do fryzury. Moge... Rafal Polecam! (2) Rewelacja, salon pierwsza klasa! :) Obsługa przemiła i w pełni spełniła moje... Agnieszka