RAYPATH

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
ktoś stosuje, warto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: RAYPATH

używamy w domu od ponad kilkunastu lat. moja Mama była/jest przedstawicielem (kiedyś jeździła i robiła pokazy, teraz już się tym nie zajmuje).

nie wiem czy wprowadzili coś nowego ale swego czasu miałyśmy wszystkie czyściki jakie były w ofercie :]

są super. chociaż i tak do niektórych rzeczy jednak chemia jest potrzebna.

ale pamiętam jak jakieś 15 lat temu koleżanki ojciec był mega zdziwiony, że poloneza można umyć w butelce 1,5 litrowej wody ;) jak to zobaczył - to zapytał czemu wcześniej nie wiedział, że takie coś istnieje ;)

rewelacyjnie myje się okna - chociaż na początku trochę się mażą, póki nie zejdzie dotychczas używana chemia.

świetnie się myje psie łapy :] albo głaszcze różową rękawicą zwierzaka (odkurza, zbiera ładunki elektrostatyczne z sierści)

dobrze się robi np. małe zapierki na dywanach czy tapicerce (czyścik + szare mydło w trudnych przypadkach, w łatwiejszych sam czyścik).
(oczywiście jak ktoś chętny to może wyprać cały - ale wtedy najlepiej zestawem podłogowym)

super sprawdzają się przy remontach, przy zmywaniu ścian i sufitów przed malowaniem i przy sprzątaniu po remoncie.
albo do umycia ścian/sufitów na bieżąco.

ogólnie jako użytkownik z kilkunastoletnim stażem - mogę polecić :]

chociaż np. nie mogę się przekonać do czyścika do mycia naczyń - jednak wolę Pura i gąbkę ;)

ja mam mopa i jestem bardzo zadowolona :) ściereczek nie używam wolę normalne środki

Mam caly zestaw i bardzo polecam. Moja mama uzywa od wielu lat i zawsze mowilam,ze tez takie chce-od 2 lat jestem szczesliwa posiadaczka ;D

dzięki, chyba się zdecyduję;)

Inne tematy z forum

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...