RELACJA Z WESELA:)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witajcie jestem juz rok po slubie. Bardzo czesto zagladalam tu przed slubem. Dzieki weselnikowi kupiłam swoja suknię slubną. W końcu znalazłam chwilke czasu aby napisać co i jak:)

1. Polecam z czystym sumieniem - Ośrodek Górnik w Kątach Rybackich. Jedzonko pyszne, smaczne, ciasta z cuknierni Jędruś Nowy Staw smakowały jak domowe. (do tej pory od czasu do czasu kupuje sobie do domku - do pojedzenia tak mi zasmakowały)

2. Polecam salon fryzjersko - kosmetyczny "Beauty" w Elblągu. Nie miałam ani próbnej fryzury ani próbnego makijazu a byłam w 100% zadowolona z tego co dziewczyny zrobiły. Czułam sie naprawde wyjatkowo

3.Przepiękne zdjęcia!!! a to było dla nas BARDZO WAŻNE (nasze male zainteresowania) zrobił Damian Nowacki. Lepszego fotografa nie znam!!

4. to był najpiękniejszy dzień w naszym życiu:) Oczywiście teraz tez jest super:))

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mężatki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: RELACJA Z WESELA:)

Natalia a w jakim terminie miałaś ślub? w sezonie letnim?

wesela sa tam organizowane we wszystkie miesiace oprocz lipca i sierpnia. Ja miałam wesele w czerwcu.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!!!!!!!

dziekuje!!!

Gratulacje!

gratulacje

gratuluje

~natalia :) czy mozesz podac maila, mamy pare pytan, ktorych nie chcemy poruszac na forum

ewentualnie jesli nie chcesz podawac, to wyslij wiadomosc prywatna

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...