Maciej - opinia (1) Corka chodzi tu na zajecia, byla na polkolonii i nawet nie chciala slyszec o... Maciej magda - opinia (1) Super propozycja na organizację urodzinek dla dziecka (u nas 7 letniego-... magda Anna - opinia (2) Obiady były nie za dobre. Donaty na śniadania były pyszne, ale czy zdrowe?... Anna
Joanna - opinia (1) Córka chodzi od pół roku na zajęcia do roboplanet i jest bardzo zadowolona.... Joanna Maja - opinia (1) Polecam wszystkim fanom robotyki oraz lego:) Bardzo dobra organizacja zajęć,... Maja Joanna - opinia (1) Polecam wakacje z Roboplanet. Dziecko zadowolone, super organizacja czasu w... Joanna joanna - opinia (1) Jestem z Roboplanet od samego początku. Od kilku dobrych mój syn rozwija się... joanna Alicja - opinia (1) Dzieci wróciły bardzo zadowolone. Program był ciekawy i bardzo aktywny.... Alicja Anna Szyperek - opinia (1) Polecam wakacje z Roboplanet. Dziecko zadowolone, dobra opieka i organizacja... Anna Szyperek Joanna - opinia (1) Dziecko zadowolone, wypoczęta i to najważniejsze. Dodatkowy bardzo duży plus... Joanna MG - opinia (1) Kolonie- świetna zabawa i wypoczynek dla dzieci MG Anna - opinia (1) Świetnie zorganizowane i kreatywne zajęcia, syn kolejny semestr chodzi na... Anna Anna - opinia (1) Świetnie zorganizowane i kreatywne zajęcia, syn kolejny semestr chodzi na... Anna Małgorzata - opinia (1) Syn był pierwszy raz, wrócił mega zadowolony. Polecam serdecznie Małgorzata Paulina - opinia (1) To już drugi wyjazd syna na kolonie organizowane przez RoboPlanet i po raz... Paulina Magnis - opinia (1) Córka bardzo zadowolona, na pewno wrócimy! Magnis Maria - opinia (1) Generalnie wszystko super, syn chodził na zajęcia przed pandemią i brał... Maria Marzena - opinia (2) Pierwsze kolonie moich synów i odrazu strzał w 10 ️. Dzieciaki zadowolone,... Marzena Maciek - opinia (2) Bardzo ciekawe półkolonie z fajnie prowadzonymi zajęciami robotyki. Do tego... Maciek Krystyna - opinia (1) Moja wnuczka w te walacje dwukrotnie wzięła udział w półkoloniach letnich z... Krystyna