Tatiana - ocena (1) Super sprawa. Bardzo fajnie panie nadzorujące. Tatiana Karolina - ocena (1) Wyprawialiśmy w Roboplanet 8 urodziny syna. Syn i jego goście byli... Karolina Jola - ocena (1) Bardzo dobra organizacja, świetni prowadzący. Dzieci super się bawiły. Jola
Aleksandra - ocena (1) Mój syn i jego goście jeszcze przez tydzień wspominali te urodziny. Sala... Aleksandra Monika - ocena (1) "Najlepsze urodziny!" Córka stwierdziła, że to jej najlepsze urodziny w... Monika Beata - ocena (1) "Magiczne urodziny jak w Hogwarcie!" Urodziny w stylu Harry'ego Pottera to... Beata Jakub - ocena (1) Bezproblemowa organizacja!! Urodziny w RoboPlanet to było dla nas ogromne... Jakub Bartek - ocena (1) Dzieciaki zadowolone, a my - rodzice, tym bardziej. Świetni ludzie i świetny... Bartek Adrianna - ocena (1) Serdecznie polecam, córcia przeszczęśliwa z urodzin :) Z czystym sercem będę... Adrianna Julia - ocena (1) Animatorzy zadbali o każdy szczegół, a ja mogłam spokojnie zrelaksować się i... Julia Piotr S - ocena (1) Czas pełen śmiechu. Urodziny w sali zabaw to idealne rozwiązanie. Dzieci były... Piotr S Patrycja K - ocena (1) Niesamowita atmosfera. Dekoracje, animacje i muzyka sprawiły, że dzieci czuły... Patrycja K Bożenka - ocena (1) Dzieci bawiły się super wszystko w ogóle mega polecam pozdrawiam!!! Bożenka Aneta - ocena (1) Moja córeczka świetnie się bawiła cały dzień. Opowiadała, jak było super. Na... Aneta Patrycja - ocena (1) Niesamowita atmosfera! Dzieci były bardzo zadowolone. Bardzo spodobała im się... Patrycja Maja - ocena (1) Mój syn Oskarek był przeszczęśliwy. Bardzo dobrze wydane pieniądze oraz... Maja Rafał - ocena (1) Synek super się bawił i nie może się doczekać powrotu. Wrócimy na pewno Rafał Rewelacyjna zabawa i dla dzieci i dorosłych:) - ocena (1) rewelacyjne dla dzieci i doroslych :) Rewelacyjna zabawa i dla dzieci Iga - ocena (1) Super zabawa,dzieci bawiły się świetnie na pewno wrócimy za rok ! Iga Marta Reszke - ocena (1) Super organizacja i zabawa dla dzieci, wiele tematyk do wyboru. Dzieciaki... Marta Reszke