Marta Reszke - ocena (1) Super organizacja i zabawa dla dzieci, wiele tematyk do wyboru. Dzieciaki... Marta Reszke Paula - ocena (1) Polecam!! Jak co roku dzieciaki są zachwycone Paula Joanna - ocena (1) Dwóch synów chodziło na półkolonie na Morenie. Prowadzący fenomenalni,... Joanna
K. Wałek - ocena (1) Polecam!!! Krótko i na temat K. Wałek Dominik - ocena (1) Polecam!!! Naprawdę warto Dominik Katarzyna - ocena (1) Polecamy organizację urodzin z Roboplanet. Animatorzy zaangażowani, przyjęcie... Katarzyna Natalia S - ocena (1) Jak co roku korzystamy z och oferty kolonijnej. Dzieci są bardzo zadowolone.... Natalia S Grzesiek - ocena (1) Rewelacja!!! Już któryś rok z kolei korzystam z ich oferty jeśli chodzi o... Grzesiek Michał - ocena (1) serdecznie polecam!!! Swietna zabawa i organizacja urodzin naszej córki Michał Andżelika - ocena (1) Wspaniale zorganizowana impreza urodzinowa :) Jubilat i wszyscy zaproszeni... Andżelika Kasia M-H - ocena (1) Urodziny naszego 8- letniego syna w Roboplanet to był strzał w 10-tkę. Kuba... Kasia M-H Eryk Lis - ocena (1) perfekcyjna organizacja. polecam Eryk Lis Agnieszka - ocena (1) Syn 5 lat zawsze wyczekuje z niecierpliwością na te zajęcia. Jestem zadowolona Agnieszka Paula - ocena (1) Wspaniale, polecamy serdecznie. najlepsze kolonie dla dzieciaków Paula Mila Dmytrenko - ocena (1) Roboplanet zapewnił doskonałą organizację urodzin mojego dziecka. Działy... Mila Dmytrenko Oliwia M - ocena (1) rewelacja. Świetna organizacja kolonii i obozów dla dzieci. Korzystamy co rok Oliwia M Natalia - ocena (1) Good , thank you Natalia Jacek P - ocena (1) wszystko świetnie, świetna organizacja, dzieciaki są zachwycone :) Jacek P Arek - ocena (1) świetna oferta kursów edukacyjnych dla dzieci. korzystamy co rok i nasze... Arek Miłosz - ocena (1) moje dzieci były już dwa razy na koloniach organizowanych przez RoboPlanet.... Miłosz