Paulina - ocena (1) świetna organizacja na koloniach, dzieci pod stałą opieką, mnóstwo atrakcji.... Paulina Zosia M - ocena (1) polecam :) super oferta, super kursy. Dzieciaki są zachwycone Zosia M Wojtek - ocena (1) również korzystamy od dawna z usług RoboPlanet. Świetna organizacja :) Polecam Wojtek
Milena - ocena (1) polecam, zresztą tak samo jak inni i daję bez wahania najwyższą ocenę Milena Ewa H - ocena (1) Gorąco polecam :) Ewa H Marcel - ocena (1) super, moje dzieci spędziły kolonię w sposób bardzo kreatywny i ciekawy :)... Marcel Joanna M. - ocena (1) Wspaniała kadra oraz zajęcia zarówno Robotyki jak i kolonie. Korzystamy od... Joanna M. Krzysiek - ocena (1) gorąco polecam :) Krzysiek Darek - ocena (1) dzieciaki miały tutaj organizowane urodziny. wszyscy goście jak i nasze... Darek Patryk - ocena (1) córka jest bardzo zadowolona z kolonii. Co rok bierze w nich udział Patryk Adam P - ocena (1) bez chwili zawahania wystawiam im najwyższą ocenę. polecam serdecznie Adam P Milena - ocena (1) polecam serdecznie. Są naprawdę świetni. Perfekcyjna organizacja kolonii Milena Jowita - ocena (1) Super sprawa. Już drugi raz moje dzieci były na kolonii organizowanej przez... Jowita Kaja - ocena (1) Mój syn chodzi na zajęcia do Roboplanet i jest nimi zachwycony, co tydzień... Kaja Sebastian - ocena (1) Organizowaliśmy urodziny dla dwójki naszych synów. Za każdym razem wszystkie... Sebastian Mariola - ocena (1) dzieciaki bardzo zadowolone, a rodzice mieli czas na spacer Mariola Tomasz - ocena (1) Dzieciaki były na kolonii organizowanej przez Roboplanet. Wróciły mega... Tomasz Joanna - ocena (1) Polecam serdecznie RoboPlanet jako miejsce na organizację niezapomnianych... Joanna Sebastian - opinia (1) Rewelacja!!!! Polecamy serdecznie. Nas synek miał tutaj organizowane... Sebastian Katarzyna - opinia (1) Lipcowe półkolonie- mega zachwyt, dzieciaki wracały zachwycone, super... Katarzyna