ROBYG

Deweloperzy

Gdańsk, Piekarnicza 3

Prywatny inwestor - ocena (1) Fatalna obsługa klienta - brak wiedzy odnośnie podstawowych zagadnień... Prywatny inwestor Agnieszka - ocena (1) Słabe podejście do obsługi posprzedażowej, masa usterek z których nie... Agnieszka Nadja - ocena (1) Fajnie było, kiedy przeszliśmy do biura i powiedzieliśmy, że będziemy kupować... Nadja
Natalia - ocena (1) Obsługa posprzedażowa na niewyobrażalnie niskim poziomie, brak koordynacji... Natalia Grzegorz - opinia (1) Nie polecam. Jak najdalej od tej firmy Grzegorz klient - opinia (2) ponad rok czasu zwodzenie klienta obietnicami-pozwolenie na budowę zaraz... klient Darek - opinia (1) Ogólnie polecamy - mamy doświadczenia z rynku warszawskiego, gdzie wcześniej... Darek A - opinia (2) Część 1 W kwietniu 2021 zawarliśmy umowę rezerwacyjną w inwestycji Lagom.... A Tom - opinia (2) Odradzam każdemu. Firma działa fatalnie, mieszkania takie sobie, nic... Tom M - opinia (1) Doradcy bardzo dobrze znają ofertę , z tego co widzę w większości kadra bez... M Magda - opinia (1) Obsługa bardzo niemiła. Traktują z góry i dlatego oferta po wyjściu poszła... Magda Krzysztof Kucharski - opinia (1) Słaba obsługa. 4 dni oczekiwania na ofertę na mailu. Na www ciągle wyskakuje... Krzysztof Kucharski Michał - opinia (1) Obsługa klienta dno raz jeszcze dno , sprzedawcy niezorientowani co do swoich... Michał Klientka - opinia (1) Dramat! Zakupiliśmy mieszkanie w słonecznej morenie, jakoś wykonania... Klientka Rozczarowany, zdegustowany - opinia. - opinia (1) Zainteresowałem się jakiś czas temu zakupem mieszkania w robyg, stacja Nowy... Rozczarowany, zdegustowany - opi Sławek - opinia (1) Mieszkanie budowane w ekspresowy tempie, ogólnie ładnie wykończone, usterek... Sławek Magdalena - opinia (1) Rezerwowalam mieszkanie w 2018 roku osiedle Park Południe. Odebrałam je teraz... Magdalena niezadowolona - opinia (1) Kupiłam mieszkanie w jednej z droższych inwestycji Robyga na terenie... niezadowolona rozczarowany - opinia (1) Poniżej moja historia z Robygiem. Kupiłem mieszkanie na Zajezdni Wrzeszcz.... rozczarowany Ania - opinia (1) Zespół Robyga bardzo zgrany i niezwykle pomocy w rozwiązaniu problemu.... Ania