ROBYG

Deweloperzy

Gdańsk, Piekarnicza 3

Dobra decyzja (1) Skusiliśmy się na mieszkanie od Robyga ze względu na lokalizację. Obsługa... Kasper Moze i były opóźnienia (1) Ale wynikające z sytuacji na rynku i niezbyt zalezne od dewelopera. Co by nie... Malwina ROBYG wielkie rozczarowanie (3) Robyg nie trzyma standardów, żałuję zakupu mieszkania u tego developera. Po... niezadowolony klient
Zdecydowanie odradzam (1) Obsługa posprzedażowa właściwie nie istnieje. Całkowity brak kontaktu. Nie... Kobieta uwaga na osiedla niskiej jakosci (1) Kupiłem mieszkanie u dewelopera w 2014, odbiór nastąpił w 2015. od dwóch... klient robyg Skandaliczna obsługa klienta (4) Obsługa posprzedażowa jest skandaliczna. Dowiedzieliśmy się, że w momencie... Miszigan Ostrzegam potencjalnych klientów Robyg (1) Obsługa posprzedażowa jest skandaliczna. Pełne lekceważenie klienta. Po... kobieta Kupno mieszkania od Robyga - mój największy błąd w życiu! (1) Ogólnie obsługa posprzedazowa jest na tym poziomie, co ich hale garażowe -... Oszukany przez sprzedawców Robyg Nie polecam (2) Kupiłam mieszkanie na Robygu w nowej części (S1) i niestety jestem... Salina odradzam (3) Niska cena/jakość. Grunt nie jest własnością developera - jest użytkowanie... Piotr Super (5) Czekam na odbiór mieszkania na Lawendowym Wzgórzu (ma być w grudniu). Jak... Lucy