ROBYG

Deweloperzy

Gdańsk, Piekarnicza 3

Dar - opinia (1) Bardzo dobra komunikacja z deweloperem - byliśmy umówieni na wizytę w biurze,... Dar Moment - opinia (1) Szukaliśmy mieszkania dla młodej osoby, po perturbacjach jakie napotkaliśmy u... Moment maciej - opinia (1) szanowni państwo jesteśmy zdruzgotani z sytuacji którą urządził nam robyg,... maciej
Projektant wnętrz - opinia (1) Jestem córką właścicielki, która zakupiła mieszkanie i jednocześnie... Projektant wnętrz wicia - opinia (1) same niepozytywne wrazenia,a z tego c jeszce uslyszalem od znajomych to w... wicia odradzam (1) Odradzam tego dewelopera. Budynki budowane śa najtańszym kosztem. Rok po... maja jestem zadowlony (2) to moje drugie kupione mieszkanie, a pierwsze od robyga. Już myślałem że... romano Nie polecam - wieczne opóźnienia (1) Deweloper wiecznie przekłada terminy, których w ogóle się nie trzyma. Okropne... Ola oferta dezinformacja (4) przegladam banner reklamowy z oferta robyga; premiera; mieszkania: zielony... Natalia Stanowczo odradzam! (9) Mieszkanie na osiedlu Słoneczna Morena kupione we wrześniu zeszłego roku... Weronika Skandal (4) Co za zenada, ze kupiłam od nich mieszkanie , opóźnienia nieodbieranie... Anna Bardzo słabo (2) Ogólny chaos, problemy komunikacyjne, prawie ROK opóźnienia, jakość taka, że... niezadowolony Nowa Letnica (1) bardzo perspektywiczna lokalizacja, miła i naturalna obsługa ze strony... Magda Lokalizacje i ceny (1) ten deweloper ma naprawdę dobre. Kupiliśmy mieszkanie kierując się właśnie... Malwina Oferta duża i ceny ok ale reszta (1) Terminowość żadna.. mieszkania na letnicy już mają 2 miesiące opóźnień a to... kajzer Mieszkaniec (2) Stanowczo odradzam zakup mieszkania u tego pseudo dewelopera. Mieszkania... Klient optymalny (1) wybór tego dewelopera zapewnił mi sporo emocji. Słabe punkty pojawiły się... Julia Odradzam (1) Nie polecam tego dewelopera, obsługa klienta nie istnieje, opóźniają się z... tryton ODRADZAM!!!!!!! Robyg- jedna wielka TRAGEDIA (1) Najgorszy deweloper jaki istnieje, ogromne opoznienia!!!Co pół roku sie tylko... Grzegorz Usterk (2) Mieszkanie odebrałem pół roku temu, z usterkami które według protokołu... KarlT