ROZSTĘPY PO CIĄŻY - JAK JE ZWALCZYĆ?

Dziewczyny jak zwalczyć to okropne coś. Pojawiły mi się naokoło pępka, nie są czerwone lecz bladoróżowe. Jak naciągam skórę to prawie ich nie widać, jak ją zbieram to pojawiają się takie parchy ;/ Używam już 4 rodzai kremów na rozstępy i szoruję to miejsce szorstką gąbką ale po 2 miesiącach efektów nie widzę. I jeszcze jedno... Czy którejś z was podczas ciąży wyskoczył pępek? Bo mi tak i nie chce się schować;/ czy to już tak zostanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ROZSTĘPY PO CIĄŻY - JAK JE ZWALCZYĆ?

http://www.rozstepy.com.pl/

Podczerwień. Dobrze wpływa na regenerację skóry. Stosuje się ją w niektórych urządzeniach medycznych np. Ceragem. Polecam firmę i to ciekawe i skuteczne urządzenie. Takich rezultatów jak na ceragemie nie zapewni Ci żaden specyfik, lekarz, ani operacja. Warto spróbować bo zabiegi próbne są bezpłatne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najlepiej to zapobiegać, a nie zwalczać ...

Urwisek a Ty wiesz wogole co znaczy byc w ciazy? Panna przemadrzala sie znalazla, ja mialam akurat szczescie i nie mialam wielkiego brzucha i nie mam rozstepow ale sa kobiety ktore mimo smarowania kremami bajerami i tak je maja. Najlepiej nie wypowiadaj sie na temat o ktorym nie masz pojecia bo tekst ktorego sie wyuczylas tu akurat nie pasuje!

Ps. Do autorki wątku szczerze mowiac nie ma leków na rozstepy :( wszystko co wciskaja to tylko żeby kasę zedrzeć a szczególnie Samson z tym swoim reklamowaniem ( ciekawe ile ma prowizji ) ;/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiesz, akurat wiem o czym mówie.

Wlaśnie widać...

Jak mnie wkurzają takie osoby jak Ty. Nie do Ciebie pisałam, więc daruj sobie takie komentarze.

To najpierw się zastanów zanim coś glupiego napiszesz bo aż się slabo robi jak sie czyta tak durne teksty...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

spadaj

myslalas ze zmienisz nick i bedziesz mogla napisac spadaj? sorry ale pod urwisek i dziwne jest ten sam nr IP :) heh żal mi Cię...

Bo jestem glu[pia i nie wiem ze tutaj IP wyskakuje
:-)
Wiesz? Zajmij sie czyms innym, bo wszedzie sie czepiasz jak ktos pisze nie po Twojej mysli...
Nudzisz sie chyba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakoś nie zauważylam zebym sie czepiala, zwrocilam Ci uwagę że rozstępom mozna zapobiegać a i tak wyjdą to zależy od skóry a Ty się oburzasz...luuz

To nie ja na Ciebie naskoczyłam tylko Ty na mnie :-) pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No ok może i ja, nie chcialam Cię atakować... pozdrawiam :)

już się tych rozstępów nie pozbędziesz, nie ma na nie skutecznej kuracji,

ja na rozstępy używam kremu intensywnie nawilżającego. i bardzo czerwonych mam juz takie różowiutkie

laser fkakcyjny ablacyjny - bardzo dobre efekty, narastają do 3 miesięcy, jedyny skuteczny, na podczerwień chodziłam bez efektu większego spróbój na skwerze kosciuszki http://www.medycyna-estetyczna.net (jedyny w 3mieście) ten laser robi cuda idą na niego rozstępy i blizny potrądzikowe, moje rozstępy miały już 3 lata i się poprawiły

ja byłam na skwerze kościuszki medycyna-estetyczna.net - Panie Doktor są przede wszystkim certyfikowane miałam laser ablacyjny - 3 zabiegi niezbyt tanie, ale efekty są oszałamiające gorąco polecam , podobno robią na to tez Midasa - ale ja akurat nie miałam - Midasa nikt poza nimi w trójmieście nie robi - więcej informacji poczytaj na Cafeterii - opinie z południa Polski

Rozstępy to trudna i skomplikowana kwestia i bez porady lekarza się nie obędzie moim zdaniem. Mogę jedynie polecić artykuł na ten temat:
http://www.kobieceprawdy.pl/article_uni/uroda/rozstepy_po_ciazy.html

Hej .Najskuteczniejszy jest automasaż ,ale tez kombajn kosmetyczny do liposukcji z sondą infared + ultradzwieki urządzenie to spowoduje ,że rozstępy zwężą się .Musisz w czasie terapii dostarcać więcej białka ,kolagenu.Zjadaj wiecej chrzastek ,jaj kurzych i warzyw.

Inne tematy z forum

Dobry ortodonta (30 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Depresja (30 odpowiedzi)

Od kilku tygodnia jestem leczony z powodu depresji , będącą wynikiem stresu związanego z...

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......