Raczej nie polecam
Niestety raczej mam złe doświadczenia z przedszkolem Kolorowym. Panie opiekunki miłe, ale zmieniają się co chwila, i w sumie przychodzą kolejne, bardzo młode, co dają sobie wejść dzieciom na głowę. Wycieczka była jedna w roku! Ale co najgorsze - czystość toalet zostawia bardzo wiele do życzenia - kiedy odbierałam dziecko wcześniej i korzystaliśmy z toalety, to byłam przerażona widząc jak brudne są deski i cała toaleta dookoła. Dzieci wpadały do toalety same, nie myły potem rąk, można sobie wyobrazić co przenosiły na zabawki po dotknięciu takiej zabrudzonej deski. Druga sprawa - catering - kiedyś wzięliśmy obiad do domu, jak zabieraliśmy szybciej dziecko - dramat. Nikt z nas nie miał na to ochoty, zimny kotlet rybny z ziemniakami. Ani to nie wyglądało, ani nie smakowało. Poza tym uważam, że miejsce jest bez polotu, dużo fajniejsza oferta jest w publicznych przedszkolach, dziecko było niezadowolone, przedszkola nie lubiło, a szkołę uwielbia - to tez o czymś świadczy. A, i chore dzieci to standard, smarki po pas, kaszel, normalka, czyli - jak ktoś już napisał - kasa się liczy, skoro rodzice płacą to mogą wszystko. Szkoda, bo miejsce fajne, dobry dojazd, piękna okolica.