Polecam bardzo miła obsługa, krótki czas oczekiwania (1) W dzisiejszych czasach , gdzie większość ludzi woli wystawiać negatywne... Anna dyskoliza - cudowna metoda (9) Bardzo cierpiałam na bóle kręgosłupa - zwyrodnienie kręgów lędźwiowych. Nie... Jolanta Nie odbierają telefonów (3) Trudno mi ocenić jakikolwiek punkt poza obsługą, którą oceniam na 1.... Paweł
Dla mnie super (1) Dzwoniąc w poniedziałek na rezonans magnetyczy umówiono mnie na sobotę. Pół... Małgosia pytanie (2) Czy dokumentacja dołączona z poprzednich badan MRI, TK (płytka, opis) jest... Magda Kama - opinia (2) Orzystalam juz nieraz z tego typu placowek medycznych lecz w zadnej... KAMA opinia (1) Witam .robilam rezonans magnetyczny w tej przechodni niesamowicie mila... Tersa Hallo (2) Oczekujemy ustosunkowania się placówki w zakresie nie odbierania telefonów.... Julia Obsługa- śmiechu warte (2) Badania w porządku. Nie mam się do czego przyczepić. Czas oczekiwania na... Joanna najlepsza placówka w Trójmieście. (1) Problemy z kręgosłupem mam już od kilku lat, robiłam rezonans w Gdyni na... Monika Nie wszystko źle (2) Korzystałam z usług dwukrotnie. Rzeczywiście - panie z recepcji zachowują się... Joanna Zero kontaktu (2) Czekam na wyniki drugi miesiąc. Podobno miały być wysłane w przeciągu 2-3... W Bardzo pozytywnie (1) Polecałem znajomemu zeby zrobil rezonans w radiologice, bo sam dwukrotnie u... Adam Obsługa recepcjonistek, pseudo pielęgniarek = TRAGEDIA (1) Recepcjonistki uważające się za ordynatorki oddziału czy też właścicielki... Zawiedziony POLECAM JAK NAJBARDZIEJ (1) Profesjonalna i baaardzo miła obsługa. Czas badania zleciał bardzo szybko.... trololololo Polecam (1) Obsługa życzliwa i sprawna. Ponieważ wynik był potrzebny na następny dzień... Ewa ......... (2) Umówiona wizyta na godzinę.Po 40-to minutowym oczekiwaniu rezygnacja.Pani z... zrażony Radiologica (1) Jestem bardzo zdziwiona opinią państwa,ja jestem zadowolona podejściem i miła... zadowolona Wszystko OK (1) Powiem szczerze, że dziwią mnie te negatywne opinie. Korzystałem z usług pod... sdaddy