Dobra robota Panie Rafale (1) Wspaniały człowiek, który pomógł mi. Nie wiem co by było gdybym nie trafił do... Robcio Były alkoholik, a teraz wolny człowiek. (1) Bardzo dodrze zadziałała terapia, którą zastosował na mnie Pan Sakowski.... Kruszyna Polecam !!! (1) Hipnoza pomogła mi. Długo wahałam się czy na pewno to dobry pomysł poddać się... Jadwiga
Jestem bardzo zadowolona (1) Dzięki tej wspaniałej terapii odczułam wolność emocjonalną, byłam chyba... Ira Depresja - lęki (1) Ciężki okres w moim życiu spowodował depresję lękową. Bardzo długo bo gdzieś... Daria D. Super (1) Super, super, super. Taka jestem zadowolona z przebiegu terapii, że szok.... Aga Polecam (1) Bardzo miły i ciepły człowiek, dostałem dużo przydatnych rad. Terapia super,... Michał Narkotyki (1) Pan Rafał pomógł mi z narkotykami. Lata brałem koke i amfe, czasami popalało... Dawid K. Tylko polecam i tyle (1) Próbowałem różnych terapii aż skorzystałem z hipnozy i dopiero wtedy odczułem... Maciej Nowotwór (1) Kolejny raz Pan Rafał Sakowski pomógł mi. Pierwszy raz byłem u niego ok 2 l... Remigiusz Bardzo dobry efekt terapii w hipnozie (1) Terapia przeprowadzona przez Pana Rafała dała mi bardzo dobre rezultaty.... Adam Najlepszy hipnoterapeuta w Polsce! (1) Nie potrafię tego wyrazić słowami,jak bardzo jestem wdzięczna za wspaniałą... Ellen Mega przyjemna terapia w transie (2) Idąc na terapie w hipnozie bardzo się bałam, bo nie wiedziałam czego mogę się... Karola Terapia na otyłość. (8) Witam.Mam 19 lat.Mam bardzo dużą nadwagę i źle się z tym czuję.Stosowałam... Natalia Terapia w Hipnozie (1) Jestem zadowolona z efektu terapii w hipnozie. Polecam wszystkim. Justyna Uzależnienie od hazardu (4) Hipnoza u Pana Sakowskiego pomogła mi wyjść z hazardu. Teraz jestem bardzo... Seba Niesamowite (1) Skorzystałem z hipnozy, bo tak głośno ostatnio o możliwościach jej... M...... Hipnoterapia (3) Polecam terapie w hipnozie u Pana Rafał Sakowskiego. Byłem u niego na terapii... Maciej Polecam ten gabinet (1) Bardzo polecam masaze w gabinecie p. Rafała. Masaze u niego to pełen... Sara Dziękuję (1) Panie Rafale dziękuje za to wszystko co zrobił Pan dla mnie. Uświadomiłam... Krystyna