Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 10:-)

zatem jestem i ja:-))

...z wiarą.. na lepsze jutro, nadzieją, która umiera ostatnia..i miłością, która trwa wiecznie..:-)

nie brałam clo,ale że się tutaj wypowiadam i Dziewczyny są fajne no to jestem:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koraliczku miałabys możliwość podesłania mi tej tabeli??

kochan... wy nie marudzcie, że wstajecie siku :p same tego chcialyscie hehehehe :D a co to bedzie jak dzidzia bedzie sie budzic co godzine tak jak na na poczatku haha :P zycze tego kazdej staraczce!! :*

Aszi ja bylam u pediatry wczoraj i moge narazie dawac tylko jabluszko po troszku, dostalam w ogole tabele co w danym miesiacu i wychodzi na to ze mloda bedzie mogla wiecej dopiero tak za 3 tygodnie dopiero jak wejdzie w 5 a skonczy 4 miesiac zycia :)

tak, potem miałam wywołaną sztuczną menopauzę, potem silna stymulacja aż do transferu i kupa leków na podtrzymanie ze względu na moją historię . generalnie całość kuracji znośna bo wiesz że robisz to w określonym celu, dla dobra siebie i bejbika który ma się urodzić

mój póki co ma-miał 23x19mm , a boli drugi cykl :/

Klara powiedz mi czy przed in vitro brałaś tabletki anty na wyciszenie organizmu?

nie wiem jak to jest u Ciebie i nie chcę też cię straszyć ale u mnie często te pecherzyki rosły do duzych rozm( 7-8 cm) i stąd te bóle,dlatego też miałam tak często usg żeby to kontrolować. Jak widać co lekarz to opinia i metoda, jedni karzą czekać a inni latać jak z pęcherzem, oby u Ciebie kochana było wszystko ok
lenko, dziękuję za wsparcie

klara mi Pani doktor powiedziała, że on pęknie i nie trzeba usg :/

chciałam się umówić na wizytę do gina z medicover, żeby nie płacić ale tam nie mają terminów które by mi pasowały.

Ale pewnie nie wytrzymam i zapłacę te 80 zł za usg i pójdę w pierwszych dniach cyklu zobaczyć co i jak.

Nie wiem czemu boli mnie ten jajnik?! Bo to tylko jeden pęcherzyk, a kiedyś po clo też mi nie pękło kilka pęcherzyków i nic mnie nie bolało.

klara:( przykro mi bardzow iwem dokladnie co przezywac, nie bede ci pisala ze nastepnym razem sie uda bo wiem ze to i tak nie pomoze. Idz i placz tyle ile potrzebujesz bo ylko to na chwile pomaga...ja po pierwszej iui nie udanej nie plakalam tylko wylam.. i teraz jest mi troszke lepiej buziaki

dagolek, a lekarz Ci nie powiedział że jeśli będzie bolec to masz się zgłosic na ip?? u mnie zazwyczaj ten pęcherzyk robił się bardzo duży i trzebabyło go monitorować a w razie co właśnie miałam zgłosić się do szpitala na usg

Hej dziewczyny, chyba ten pęcherzyk mi się nie wchłania bo jajnik cały czas mnie boli :/

Bombelkowa - dziękuje za nazwe:-)

Klara - przykro mi starsznie.. mialam nadzieje i mocno trzymalam kciuki,ale pewnie bedzie tak jak mowi Dagolek - nastepnym razem sie uda.. musi sie kiedys udac..dzieciaczki same wybiora moment:**

Klara przykro mi :( to już tak na sto % , że lipa? Nie załamuj się za drugim razem na pewno się uda... dzieciaczki czekają na ciebie:) ściskam Cię mocno :*

u mnie dziś powtórka bety - 0.4 _ mIU/ml, niestety , moje obawy sie potwierdziły, 9dpt i nic, załamka, chociaż mówiłam sobie że nie bede się nastawiała to teraz nie umiem jakoś tego przyjąć do wiadomości.....idę wypłakać się w poduszkę:(

Bombelkowa u ciebie już połowa minęła:) Jak ten czas zasuwa...
Koraliczku ja dodaje kleik do butelki 2-3 łyżeczki i młody pije z normalnego smoczka...dzisiaj dostał kaszke malinową-zjadł kiilka łyżeczek, więc też będę do butli dodawać jako gęściejsze mleczko...
banana, jabłuszko je ładnie łyżeczką...strasznie ma przy tym frajdei ładnie otwiera pyszczek:)

Stokrotko, jeszcze bedzie Cię gonić..

a nazwe oczywiście, że znamy :)
Sab Simplex

czesc Dziewczyny..no ja z siusianiem poki co mam spokoj..na poczatku sie tym nawet zmartwilam.kazdy pisze o siusianiu czestym,wstawaniu w nocy a ja spie jak zabita..no chyba,ze mega mdlosci mnie mecza..

chcialam podpytac,czy znacie taki niemiecki srodek na kolki dla dzieci? znajoma poszukuje nazwy i nie moze znalezc..chcialabym jej pomoc..wiem,ze keidys dziewczyny pisaly o roznych sposobach na kolki..

mój na szczęście w pracy od 8 - 16 a weekendy wolne, więc spoko, ale ze mną już gorzej :/

ech, może gdybym spała na plechach to też bym jakoś wytrzymała, ale moja ulubiona pozycja spaniowa jest na brzuchu, więc siłą rzeczy naciskam na pęcherz... :P he, he... nie raz w takiej sytuacji próbowałam przewrócić się na bok, lub plecy ale jak się wybudzę to ni cholery nie zasnę :D zanim nie zakibelkuje :D a baaaardzo nie lubię z ciepłego łóżeczka wychodzić, oj nie lubię ;)

Gdyby to było ciążowe siusianie to bym nie pisnęła słówkiem, ani jednym ;)

ale masz rację - przyzwyczajać mi się nie zaszkodzi ;D

a w ogóle wczoraj rozmawiałam z koleżanką i zapytała mnie, czy jeśli nie będę mogła zajść naturalnie, czy będę chciała in vitro, a ja na to, że pewnie, że tak - wypróbuje wszystkie możliwe sposoby, by mieć swoje własne prywatne szczęście ;) i wtedy mnie zaskoczyła... oszalałaś? toż możesz mieć mnogą ciąże... Yyy, i co z tego? wtedy będę miała podwójne szczęście :)

Nadmienię, że ta koleżanka w ogóle nie myśli o dziecku, więc może stąd to podejście, ale byłam mega zaskoczona... chyba niektórzy nie rozumieją myślenia osób które się starają o potomka :/

ja Tyle piję - tzn wody i herbat, że w dzień latam co godzinę :P
Ale w nocy, choć czasem mie ciśnie z rana jak sto pięćdziesiąt, to nie pójdę, bo mnie parcie na mocz nie obudzi! nie ma szans :P Mogę wypić 5 litrów wody przed snem i i tak nie wstane :P

Olesia - mój by pewnie tez robił codziennie bejbika:(, ale on ciągle w pracy, więc d*pa blada o !

Olesia - przyzwyczajaj sie ;)
Ja obecnie średnio co 1,5h wstaje na siusiu w nocy :)

I ja się witam z rana, wyspana w końcu po koszmarnej nocy :/ myślałam, że mnie dzisiaj w nocy szlag trafi - 3 razy wstawałam na siusianie, a nad ranem zaczął mnie brzusio boleć od @, i męczyłam się z tym 1h aż w końcu pomyślałam, aby wziąć tabletkę... Brrr... Ból, jak ból, ale zastanawia mnie to latanie do kibelka :/ jest to męczące, a w ogóle ostatnio zaobserwowałam, że co chwilę do kibelka lecę, nawet jak wezmę łyk herbaty... dziwne - macie może na takie lekkie przeziębienie (nic mnie nie boli) jakieś sposoby ;) bo ja się absolutnie nie znam, a nie chciałabym się lekami faszerować ;)

Mówi się niby, żeby się nie nastawiać, ale tak jak wcześniej pisałam biorąc leki to nie możliwe - chociaż przyznam, że kwas już wszedł mi w krew mam swój rytuał co do niego i w sumie nie traktuje Go jako coś związane z ciążą ;D od wczoraj zaczęłam brać też wiesiołek, bo zauważyłam, że mam lekki problem z ś... W sumie zaszkodzić mi nie zaszkodzi, więc biorę ;) zobaczymy, czy będą efekty... A ja się chyba nie nastawiam tak, bo ostatnio wypiłam wino po czym przypomniałam sobie, że test owu miałam zrobić ;P oby tak dalej było... jakoś teraz myślę o Świętach, prezentach dla Rodziny, urlopie... Aczkolwiek gdzieś tam pojawiają się myśli o dziecku, skoro w przyszłym tyg mój B jedzie zrobić badania, mam nadzieję, że będzie z jego nasieniem wsio dobrze ;)

Wczoraj już Mu powiedziałam, że chyba wolałabym by to ze mną coś było nie tak, bo Jemu będzie ciężko rzucić plenie :/ a ja na szczęście żadnego nałogu nie mam :) zobaczymy jakie wyniki będą...

Olimpia - to mi się podobało :) mój Mąż najchętniej codziennie robiłby bejbika - nie ważne czy są dni płodne czy też nie ;)

Uda Nam się Kochana, na pewno - jesteśmy silnymi i zdeterminowanymi kobietami :*** i fajnie by było razem ;D w sumie jesteś tylko "starsza" 6 dni ode mnie stażem Małżeńskim :D

Inne tematy z forum

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

nnt. budowa domu czy kupno małego mieszkanka? (138 odpowiedzi)

Dziewczyny zwracam się z tym pytaniem do Was bo naprawdę już nie wiemy z T co zrobic.... mamy...

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...