Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 10:-)

zatem jestem i ja:-))

...z wiarą.. na lepsze jutro, nadzieją, która umiera ostatnia..i miłością, która trwa wiecznie..:-)

nie brałam clo,ale że się tutaj wypowiadam i Dziewczyny są fajne no to jestem:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jak się nie uda teraz wybiorę się na badania i już na monitoring pójdę z wynikami. A wiecie jak to do końca jest z tą prolaktyną? Bo skoro mam owulację, to może nie ma sensu zmieniać leków?

żonka to zbadaj koniecznie. Bo ta zwykła to tak naprawdę niewiele mówi.
i bromek to dość stary lek.. dostinex jest nowocześniejszy i jak widać (po mnie i stokrotce) działa ;)

Dziewczyny, a wysoka prl blokowala wam owulke czy ma jeszcze jakiś inny wpływ na zajście w ciążę? Bo ja biore bromka na zbicie i teraz owulka jest, a zwykla prl w normie (nie badalam jak sie zachowuje po obciazeniu)

u mnie tez tak bylo..prl pierwsza w normie a po obiaciezniu masakrycznie wysoka..i dostinex..
ale w koncu sie udalo:-)

dagolek ja miałam robioną prolaktynę zwykłą i po obciążeniu i właśnie okazało się, że to z tą po obciążeniu jest problem - ona chamowała moje zajście w ciąże.

Ja tez bym chciała ale niestety totalnie brak zdolności.;p

Ale za staram się w ciągu roku słuchać wszystkich najbliższych,zapisuje co kto chciałby - a potem to kupuje systematycznie:)
I zawsze staram się dołożyć jakiś element taki bardziej osobisty - w tym roku będą to np. kalendarze z naszymi i rodziców zdjęciami, na przyszły rok:)))

Iwonus ja tez mam takie dni kiedy mam dosc swojej pracy..keidy rano nie chce mi sie podniesc pupy z lozka..keidy odliczam minuty do wyjscia z niej..ale ogolnie to jest fajna praca..i ja lubie, ludzi z ktorymi pracuje,szefostwo.. nie mgoe nic zlego powiedziec:-)

ale coraz czesciej mysle o L4.. wlasnie z powodu tego zmeczenia..i sennosci..moze mi to minie za jakis czas..:-)

a dzisiaj rozmyslam co komu kupic,zrobic na prezenty swiateczne..

jutro zabieram sie za kosztyk z wikliny papierowej-z gazet.. zobaczymy co z tego wyjdzie..do tego robie tez choinki z makaronu i łupinek po orzechach..

chcialabym dac prezenty najblizszym takie oryginalne..niebanalne:-)

Miło posłuchać że ktoś tak przyjemnie wypowiada się o swojej pracy:)
Ja mam urlop od swojej dziś i nie narzekam - potrzebny jednak od czasu do czasu;)

dagolek..lubie swoja prace..nie jest ona stresujaca poza kilkoma sytuacjami w ciagu kilku lat...chcialabym chodzic jak najdluzej do pracy..choc sa dni kiedy bym z lozka nie wyszla..

na pewno chce do konca roku pracowac..ale jak bedzie nie wiem..:-)

to Ty stokrotko jeszcze pracujesz? nie chcesz iść na L4?
Zonka trzymam kciuki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

wydaje mi sie calkiem obiecujacy..choc ciezko cokolwiek powiedziec gdyz nie widze innych twoich wykresow a na podstawie 1 nie da sie okresilc, czy jest inny od poprzednich itd..

jestem dzisiaj mega zmeczona..spiaca..mam mdlosci dosc silne..i jeszcze w pracy do 17:(((

Faktycznie, mi się też przestał wyświetlać. A teraz jest?:
http://www.fertilityfriend.com/home/3e7b71

żonka - mi sie nic nie wyswietla..:( tez miewalam taka tempke 37,12..37,09..i sie udalo:-)

zapodaj jeszcze raz ten link do wykresu:-)

dagolek, moja siostra miała taką torbielkę wielkości 5,5cmx5cm i po miesiącu brania luteiny zginęła, także nie przejmuj się :)
Teraz tak sobie myślę, że może faktycznie za wcześnie zatestowałam. Piersi i sutki bardzo bolą (bolą zawsze przed @, ale nie aż tak jak teraz, chyba że spowodowane jest to 2 ciałkami żółtymi które produkują więcej progesteronu). Dzisiaj tempka aż 37,12 i tak przedstawia się mój wykres:

http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d=2012-10-21&mode=a&ts=1353050026&u=

no mam nadzieję , że i mi zniknie... pójdę na usg kontrolne zaraz po @

i w nastepnym juz go nie byloa a naryczalam sie przez kilka dni zupelnie bez sensu

dzięki lenka za odp ja też go dostałam:) już zaczynam panikować bo mnie strasznie boli :(

ja na hypoechogenny dostawala d*phaston

więc mogę spać spokojnie :) trochę mnie zmyliłaś tym zastrzykiem. :) Boli mnie ten jajnik już drugi cykl, za pierwszym razem myślałam , że to owulka, a to ten pęcherzy :/

Bombelku a co z tą prolaktyną robić jeszcze raz te badania?

no tak, bo przy nastepnym cyklu już go nie było.
Byl nowy. Ten co się wchłonął mial 24mm a ten z którego powstał Bartuś 23 :) Ale na ten 23 dostałam zastrzyk, żeby się już nie cofnął.

Inne tematy z forum

tabletki antykoncepcyjne- jakie polecacie?? (71 odpowiedzi)

chciałabym zacząć brac tabletki antykoncepcyjne, wiem że lekarz powinien je dobrać. Ale jestem...

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...