Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 10:-)

zatem jestem i ja:-))

...z wiarą.. na lepsze jutro, nadzieją, która umiera ostatnia..i miłością, która trwa wiecznie..:-)

nie brałam clo,ale że się tutaj wypowiadam i Dziewczyny są fajne no to jestem:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gratulacje dziewczyny :)
My póki co działamy, ale tak dziwnie jakoś jest, od dwóch dni testy owu pozytywne,ale tempka się utrzymuje dość nisko :/ wykresy robie od niedawna więc doświadczona nie jestem,ale juz bym chciała żeby się coś zadziałało. Czekanie jest najgorsze :p

Dziewczyny widzę, że z nowym rokiem jest dużo ciąż cieszy mnie to ogromnie, bo daje to nadzieje i wiarę, że tak będzie przez cały rok ;)

Przykro mi tylko cały czas z powodu Olimpii :( w sumie nawet nie na miejscu jest się pytać jak się czuje... ale myślami jesteśmy z Tobą :)

Stokrotko, dziękuje Ci za słowa otuchy - takie słowa zaczynają mi być naprawdę potrzebne, żyje normalnie, staram się uśmiechać, ale w głebi duszy jest mi smutno... Teraz jedynie na co się cieszę, to na mój i mojego B wyjazd, co prawda do Teścia do Niemiec, ale uwielbiam takie podróże :) Wczoraj bilety zostały zakupione!! i 02.02 - wylot!! :)

Żonko, ja Tobie też ogromnie gratuluję i oby to były bliźniaki ;) he, he... Mój Mąż ostatnio mi oznajmił, że nie obraziłby się na parkę :)

A w ogóle zapomniałam Wam powiedzieć, że gin (pierwszy!!!!!), dopatrzył się u mnie, że mam źle położony jajnik, on powinien być obok macicy a jest schowany za :/ ciekawe skąd mi się to wzięło? i mam nadzieję, że to nie jest przeszkoda... :)

stokrotko, jutro mijają 2 tygodnie od podania ovitrelle, a dziś jest najprawdopodobniej 12-13 dzień po owulacji. Jest szansa na bliźniaki bo były dwa pęcherzyki :D

gratuluję dziewczyny, z całego serca

zona to pieknie:-)) dosc szybko tobie pokazaly sie 2 kreseczki jesli termin @ na sb-nd masz..gratki jeszcze raz, nic nie dzwigaj, duzo odpoczywaj..:*

Melduję że na dzisiejszych dwóch testach kreski testowe pojawiły się niemal natychmiast i są dużo ciemniejsze niż wczoraj. Na betę pojadę jutro bo termin @ dopiero sb - nd...

Aniu- zatem mega gratki:**

co do TSH to pamietacie jaka bylam przerazona..zanim sie udalo mialam super wynik 0,49 a po m-cu bycia w ciazy juz 6,41, lekarz zwiekszyl mi dawke.. obecnie jestem na 150 i podejrzewam,ze za m-c moze mi ja zwiekszyc.. mi lekarz tlumaczyl,ze najpierw dostaja dzieci a potem ja wiec troszke sie uspokoilam..no ale oczywiscie badam co 3 tyg ft4 i TSH, w pt sie okaze jakie wyniki..

taki dzisiaj to dziwaczny dzien..Olimpia..zonka..Ania..
za swiezo upieczone przyszle mamusie zaciskam kciuki by ciaza i malenstwa rozwijaly sie prawidlowo a Olesi zycze duzo zdroofka i sil..i wierze,ze uda sie juz za chwile..:**

Dziewczyny nie chwaliłam się bo dzisiaj okoliczności ku temu nie sprzyjają,ale skoro już zapytałaś stokrotko to odpisuję.

Tak...udało się...byłam dziś u gina,jest potwierdzenie ciąży!!!

Cieszę się ale bardzo się boję,bo już raz miałam epizod,cieszyłam sie jak głupia a potem ryczałam do poduszki.Boję się o moje TSH,jutro odbieram wynik,zobaczymy,bo nie wiem jaką dawkę leku przyjmować.

Olimpia - strasznie mi smutno i przykro Kochana.. kurcze..zadne slowa nie sa w stanie ukoic Twojego bolu,ale pamietaj,ze jestesmy tu z Toba:**

zonka- po cichu gratuluje:*
i o ile sie nie myle Aniu twoje testy tez wyszly pozytywnie- tak napisalas..czyzby sie udalo,czy zle rozumiem?? jesli sie udalo to serdeczne gratki:**

a mnie boli caly dzien brzuch..ehh.. boje sie..wizyta za tydzien..moze isc jutro do gin przed praca? ehh..metlik w glowie..jesli bedzie w nocy bolal i rano to chyba pojde..:(

Olimpia, bardzo mi przykro!! :( Kurcze to nie tak miało się skończyć, miało być happy end... :/

Ale mam nadzieję, że kolejny raz szybko zaciążysz i sie uda :) a na Twoim miejscu poszłabym szybciej do lekarza niż te 2 tyg co Ci kazali - może nawet gdzieś prywatnie?

A tym Dziewczynom co zaciążyły serdecznie gratuluje :)

Ja wczoraj byłam u gin dr. Fi utowski i jestem b. zadowolona ze sojego wyboru - chociaż stwierdził, że prolaktyny po obciążeniu nie mam podwyższonej :/ a w przeliczeniu to po obciążeniu mam 190,5 ng/ml więc nie powiedziałabym, że wyniki są dobre, ale co ja tam wiem... Może endo mi w piątek coś powie ciekawego :) oby!! :)

zonka gratuluje i trzymam mocno kciuki za dalszy rozwoj sytuacji :D

mi kazali robic test 14 dni po zastrzyku zeby nie zafalszowac wyniku, ale jak w ulotce tak pisze to znaczy ze sie udalo :)

olimpia przytulam mocno.... :*

dziękuję Wam za wsparcie dziewczynki....widocznie - tak musiało być.

żonka - i mam nadzieję, że u Ciebie te dwie kreski będa szczęśliwe :) trzymam za Ciebie kciuki.

kochanie, tak mi przykro, wiem co czujesz i żadne słowa tu nie pomogą ale trzymaj się mocno, jestem z Tobą

olimpia nie wiem nawet co napisać.... Tak mi przykro... Ale bierz jeszcze luteinę, może nic straconego... A ja tu z rana wyskakuje z moimi II kreskami....

któras z Was jest po takiej historii? nie wiem teraz co robić... w szptalu lekarz mówił mi ze po prostu za jakies dwa tyg. mam sie udać do swojego lekarza na kontrole jesli beta bedzie spadała.....
ale ja mam tyle pytań.... kiedy moge się znów zacząć starać, kiedy mogę zacząć się kochać... jakie badania :(...
może jechac teraz znów do szpitala...tylko boję się że mnie wyśmieją :(

Nie tak miał się zacząć ten rok na forum :(
Tak mi przykro, ale nie poddawaj się! Walcz o swoje dziecko! doczekasz się na pewno

Przykro mi ogromnie Olimpia,miałam nadzieję do końca,ale czasem tak bywa i my na to niestety wpływu nie mamy.Jestem pewna że niedługo znów będziesz w ciąży,zdrowej i silnej.

Ściskam Cię mocno,bądz dzielna i miej nadzieję tak jak my wszystkie tutaj.

Bardzo mocno, chociaż wirtualnie, Cię przytulam, Olimpia. Jakkolwiek banalnie teraz to nie zabrzmi: nie poddawaj się, dziewczyno.

beta spadła :(:(:(:( Poroniłam :(
po 48h jest z 3812 na 2483 :(

Nie wiem co teraz... odstawić zupełnie ta luteinę na podtrzymanie ??? nie wiem jak mam liczyć cykl, nic nie wiem !!! :(:(:(
wiem, ze odebrało mi chęć zycia :( wiem, że wyć mi się chce :(

Inne tematy z forum

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (26 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Przedszkole Centrum Inspiratio Gdynia - proszę o opinie (5 odpowiedzi)

Czy jakaś mama dawała tam swoje dziecko? Drogie Mamy, macie jakieś opinie?

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...