Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 10:-)
stokrotka24s
(12 lat temu)
Dagolek ja jestem na skarbmamy.pl i tam sobie notowalam tempki, szyjke probowalam badac ale mi sie wydawalo,ze moja ciagle taka sama..i nigdy nie wiedzialam czy jest nisko,srednio nisko, czy wysoko..czy twarda, poltwarda itd hihi.. tam na tym wykresie mozesz zaznaczyc sobie skok owu i faze lutealna, keidy robilas test z krwi i moczu, wszystkie twoje objawy, jakie leki bierzesz, kiedy byl seks..fajna stronka.no i mozna mnostwo fajnych dziewczyn poznac z calej polski:-)
ja tez mialam miec laparo robione w listopadzie.. 23.11 mialam zglosic sie z wynikami meza do gin i potem mialam umawiac sie na laparo..ale uchronilam sie przed tym...
nie denerwuj sie..mysl Kochana pozytywnie... wszystko bedzie dobrze..:*
a co do tych wykresow to ja je drukowalam przed wizyta u gin i jej pokazywalam..bo u mnie bylo podejrzenie,ze nie mam owu.. a w ostatnich 2 cyklach ladnie mi sie one skrocily i widoczny byl skok wiec owu raczej byla..w tym ostatnim cyklu wrzesniowym to czulam normalnie pikanie jajnikow no i sie udalo:-))))
ide dzisiaj do rodzinnej moze mnie oslucha i zajrzy do gardla..moze cos mi da na to przeziebienie.. a przy okazji wezme skierowanie na TSH :-)
no to sie rozpisalam..dobrego dnia:*
0
0